Connect with us

Sadržaj epizoda

Azbuka našeg života 9. epizoda: Pod uticajem očevih reči, Uroš odlazi kod Vesne! Hoće li se pomiriti? (VIDEO)

U petak, 28. januara, od 21.00 na kanalu Superstar

Published

on

Azbuka-naseg-zivota-9-epizoda

Azbuka našeg života 9. epizoda (petak, 28. januar): Kao feniks, Vesna se polako diže iz pepela, uspeva da regeneriše dušu. Martina podrška je došla u pravom momentu. Na njen nagovor, Vesna odlazi na proslavu godišnjice mature.

U naletu dobre energije, pristaje čak i na sastanak sa Grgom. Možda zato što se opet oseća živom, što joj imponuje muško društvo… ili je, ipak, samo željna male ženske osvete zbog nesrećne klinačke ljubavi.

Ipak, nije Vesna jedina koja prolazi kroz patnju. Iako snažna spolja, duboko u sebi Martu boli razlaz roditelja. Za sve krivi Uroša

A Uroš? On tek počinje da uviđa dimenzije svoje gluposti, doskora nesvestan da nije Vesna jedina koju će povrediti. U trenucima nesigurnosti, preispitujući svoje postupke, odlazi svom ocu u posetu. “Stekli ste sve, ali izgleda da ste izgubili sebe…” – biće očeva rečenica koja će mu se urezati u misli.

Na putu do kuće, poziva Vesnu. Njeno samopouzdanje, i onako krhko, poljuljano je iz korena. Vraćaju se slike iz prošlosti. Uroš se pojavljuje na vratima stana.

U seriji Azbuka našeg života 9. epizoda glavne uloge igraju: Aleksandra Janković, Jadran Malkovič, Nebojša Milovanović, Jovana Stipić, Miona Marković, Đorđe Mišina, Anđelka Prpić, Anastasia Mandić, Nedeljko Bajić i Iva Štrljić, dok se u specijalnim ulogama pojavljuju Aljoša Vučković, Radoš Bajić, Tihomir Stanić, Nela Mihailović i Mirjana Bobić Mojsilović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Constrast studios

Advertisement