Connect with us

Domaće serije

Azbuka našeg života: Vesna i Ana se ne podnose, a tek privatno… Iznenadićete se! (FOTO)

Serija kreatorke i rediteljke Jelene Bajić Jočić polako se bliži kraju na TV Superstar, pa samim tim i radnja postaje sve napetija…

Published

on

Azbuka-naseg-zivota-Aleksandra-Jankovic-Isidora-Simijonovic

Serija “Azbuka našeg života” za kratko vreme postigla je veliki uspeh i osvojila je srca gledalaca. Toliko da su se mnogi prepoznali u ovoj savremenoj drami, koja govori o epidemiji razvoda, usamljenosti, promašenim životima, razočaranju, otrežnjenju i pokajanju, o pokušaju da se uhvati makar delić proćerdane sreće.

Junaci dobro poznate priče književnice Mirjane Bobić Mojsilović, ispričane iz ženskog (“Azbuka mog života”) i muškog (“Muška azbuka”) ugla, stekli su svoje fanove, koji za njih navijaju iz petka u petak na kanalu Supertar i ponedeljkom na TV Prva. Ako je suditi prema reakcijama publike, u ljubavnom troulgu VesnaUrošAna, najviše simpatija pobrala je glavna junakinja koju maestralno tumači Aleksandra Janković.

Većina gledalaca, posebno žena, saoseća sa Vesninim bolom, koju posle dugo godina usamljenosti i lažne predstave o bračnoj sreći ostavlja suprug Uroš, sa kojim je provela četvrt veka. Mada se nisu srele u seriji, Vesna u početku optužuje Anu, mladu i uspešnu devojku u koju se njen muž zaljubio, za svoj poraz, pogrdno je nazivajući “Ana, mlada sabljarka”.

S druge strane, Ana ne poznaje Vesnu, niti u bilo kom trenutku pokazuje da bilo šta oseća prema njoj. Pa, čak ni grižu savesti da joj je razorila brak dug 25 godina.

I dok su u seriji “Azbuka našeg života” ljute rivalke, u privatnom životu Aleksandra Janković i Isidora Simijonović, koja tumači Anu, gaje simpatije jedna prema drugoj.

Azbuka-naseg-zivota-Aleksandra-Jankovic-Isidora-Simijonovic02

Iako nisu imale zajedničkih scena u seriji, slučajno su se susrele jednog snimajućeg dana na aerodromu Nikola Tesla, gde su se srdačno pozdravile i zagrlile. Budno oko fotoreportera je zabeležilo ovaj trenutak. A šta bi Uroš rekao kada bi ih video?

BONUS VIDEO Den Braun: Izgubljeni simbol SAMO na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Contrast studios / Miša Obradović

Advertisement