Connect with us

Domaće serije

Otkrivamo: Evo kada se ZAVRŠAVA serija IGRA SUDBINE!

Ovo je tačan datum emitovanja poslednje epizode!

Published

on

Igra sudbine (2)

Igra sudbine se zahuktava. Ukupno 421. epizoda očekuje nas u okviru druge sezone. Treći ciklus, koji startuje već od 4. februara imaće još novih 165 nastavaka. Time će „Igra sudbine“ postati, mada to već i jeste, ubedljivo najduža, ali i najduže emitovana domaća serija u istoriji naše televizije.

I kao što smo već rekli, treći ciklus startuje od 4. februara, i donosi nam nove avanture Kanačkih i Ožegovića. Kako je Žarko Jokanović najavio, a Milica Milša potvrdila nakon što je iščitala deo onoga što je njen suprug napisao – ono što sledi biće pravi rolerkoster šokova i emocija. To znači da najveća iznenađenja tek slede i da je sve što smo do sada gledali samo uvod u zemljotres koji će živote naših junaka izvrnuti naglavačke.

Međutim, ono što gledaoce i obožavaoce popularne sapunice uvek najviše zanima jeste to do kada će gledati svoju omiljenu seriju i hoće li sve predstojeće epizode odgledati u dahu ili će, ipak, neko vreme morati da odmore od zgoda i nezgoda.

A mi otkrivamo odgovor na to pitanje. Pauze nema. Serija će se emitovati tokom celog leta, a novih 165 epizoda gledaćemo bez prekida, svakog radnog dana u dobro poznatom terminu. Ako u međuvremenu ne bude nekih velikih promena, a najavljeno je da bi posle treće mogla uslediti i četvrta sezona, zvaničan kraj serije „Igra sudbine“ i datum emitovanja poslednje epizode serije, ili barem treće sezone biće 22. septembar tekuće godine.

Nikola Burovac, aktuelni producent serije „Igra sudbine“, međutim, istakao je da postoji mogućnost da projekat dobije i nove sezone, a da ta odluka pre svega zavisi od gledanosti i reakcije publike koja je bila glavni razlog zbog kog je TV Prva odlučila da i sada na snimljenih više od 400 epizoda doda 165 novih.

Međutim, ako četvrte sezone ne bude, „Igra sudbine“ završava se 22. septembra 2022.

LUCIFER – POPULARNA SERIJA USKORO NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / IMDb

Izvor filmitv.rs

Advertisement