Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Hit! Stiže Pančetina i Milevicina MAJKA! A evo KO će je GLUMITI! Oduševićete se!

U trećoj sezoni zabava tek počinje! Sestre čeka veliko iznenađenje!

Published

on

Igra sudbine (1)

Igra sudbine do sada, sa svojih 400 i kusur epizoda zabavila nas je više, ili makar duže nego bilo koja druga domaća serija. A toj zabavi još nije kraj. Žarko Jokanović užurbano sprema novih 165 epizoda, a glumačka ekipa je na setu još od polovine decembra. Nove epizode – stižu. Kao što smo bili svedoci prethodnih nedelja, velikih promena u nastavku će biti.

Seriju su napustili neki dobro znani i voljeni likovi i glumci. Publika još žali za Unom koju je u seriji tumačila glumica Dragana Mićalović, a već se šuška da će njenim stopama poći i Pavle Jerinić kog smo do sada gledali u roli negativca Matije Grbića. Pre njih seriju su napustili Višnja, Doda i Dijana Erski.

Međutim, nije sve u onima koji odlaze. Seriji se u nastavku pridružuju Slobodan Stefanović, Miroljub Turajlija, Jelena Jovičić, Milan Pajić, Tijana Upčeva, Mira Banjac i mnogi drugi. Ne sumnjamo da će nastavak popularne sapunice biti i te kako zanimljiv, a o tome da gledaoci i obožavaoci TV sage o Kanačkima i Ožegovićima ne mogu dočekati nove epizode govore i razne teorije fanova na forumima.

Nama je posebnu pažnju privukla jedna koja objašnjava koju ulogu tačno bi mogla u seriji da tumači legenda našeg glumišta Mira Banjac.

Kako je Žarko Jokanović već napomenuo biće to uloga sa kakvom se poznata glumica još nije srela u svojoj karijeri, a nama je veoma zanimljivo kako ju je u seriji „Igra sudbine“ zamislio jedan od fanova. I ta teorija, baš što se našeg instinkta tiče, mogla bi biti veoma verovatna.

Naime, forumaši smatraju da će Mira Banjac napraviti pravu pometnju, tumačeći majku Marice Pančetović Pančete i ministarke Mileve Tankosić, koja se u trećoj sezoni odjednom vraća u njihove živote. Naravno, da bi ih zakomplikovala još više.

Nama ta ideja zvuči odlino, a da li će se tako nešto i dogoditi otkrićemo već od 4. februara!

LUCIFER – POPULARNA SERIJA USKORO NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / IMDb

Izvor filmitv.rs

 

Advertisement