Connect with us

Domaće serije

Telekom Srbija i Superstar TV: Dom najboljih serija u Srbiji!

Stiže nova godina puna premijera! A evo i koje su

Published

on

Prethodna godina, barem kada je reč o programu na malim ekranima protekla je u znaku produkcije “Telekom Srbija” i nekoliko stotina premijernih epizoda najboljih i najgledanijih serija koje smo tokom prošle zime, proleća, leta, a zatim i ove jeseni i zime ekskluzivno gledali na kanalu Superstar.

Time je “Telekom” nastavio uspešan dvogodišnji niz i potvrdio suverenu vladavinu u proizvodnji najkvalitetnijeg i najgledanijeg domaćeg igranog programa. A gledaocima je na repertoaru bilo sve – drame, komedije, trileri, pa čak i izleti u neke nove žanrove u koje su nas povele serije kao što su “Kalkanski krugovi”, “Dug moru”, “Pevačica”, “Dug moru”… A tu nije kraj.

U novu 2022. godinu ušli smo sa tri velike premijere, a nove, one najiščekivanije tek predstoje. Nove sezone već proverenih hitova, kao i potpuno nove serije stižu i narednih meseci na kanal Superstar. Međutim, iako su gledaoci već navikli na najbolji program u dobro poznatim prajmtajm terminima, tokom prošle godine iz Telekoma je stiglo još jedno iznenađenje. Pokretanje potpuno novog kanala – Superstar 2.

Upravo na ovoj TV destinaciji program je rezervisan za sve ljubitelje stranog serijskog i filmskog programa te su samo neki od kultnih naslova zapadne produkcije koje možete pogledati na ovom kanalu “Mornaričke foke”, “Ljudi sa Menhetna”, “Zaliv”, “Dekster”, “Preživeti Eskobara”, uz takođe mnoštvo repriza najgledanijih domaćih serija među kojima su “Aviondžije” “Vrata do vrata”, “Državni posao”…

U Srbiji se trenutno snima više od 30 novih serija i filmova koje su u različitim stadijumima realizacije, a činjenica da je Telekom Srbija kao produkcijska kuća koja stoji iza većine ovih projekata govori u prilog kvaliteta i interesovanja publike za program koji stiže iz ove “TV kuhinje”. Ako je u 2021. kanal Superstar krčio svoj put ka poziciji televizije na kojoj gledaoci mogu da očekuju najbolji TV sadržaj, ove godine, s obzirom na neke od najavljenih naslova, tu poziciju će bez imalo sumnje i potvrditi. A šta nas očekuje u 2023? Saznaćete ako ostanete uz dom najboljih serija u Srbiji.

LUCIFER – POPULARNA SERIJA USKORO NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Continue Reading
Advertisement