Connect with us

Domaće serije

Konačno POTVRĐENO: Evo da li Matea Milosavljević napušta seriju IGRA SUDBINE?

Saša Joksimović otkrio da li stvarno ostajemo bez SOFIJE ŠUBAREVIĆ!

Published

on

Sofija Igra sudbine

Matea Milosavljević, iako se dugo šuškalo da neće biti deo treće sezone serije Igra sudbine, prema svemu sudeći ipak se još neće oprostiti od lika zlice Sofije Šubarević. To se može zaključiti prema fotografiji koju je na svom instagram profilu objavio glumac Saša Joksimović, inače Milosavljevićkin brat Maksim u seriji.

„Šubarevići na okupu“ poručio je ispod fotografije na kojoj pozira sa Jugoslavom Drašković, iliti Božidarkom, i Mateom Milosavljević, nagovestivši nam na taj način da još nije došlo vreme da se oprostimo od popularne trojke Šubarević.

 

Ono što je sigurno jeste da je Saša Joksimović već počeo sa pripremama za treći ciklus i da će on biti deo nastavka, budući da se i na svom Instagram profilu pohvalio kako je počeo da uči scenario koji će izgovarati u epizodama koje gledamo od 4. februara.

Maksim bez Sofije i Brzutke ne bi mogao da upotpuni priču, tako da očekujemo da ćemo ovaj trio, uprkos tome što se Matea Milosavljević još nije pojavila na setu, Sofiju, ipak, gledati i u novim epizodama.

A čekamo da to i ona potvrdi. Od početka snimanja serije prošlo je mesec i po, i mnogima je sa pravom čudno to što mnogih mladih zvezda još nema na setu, ali treba uzeti u obzir i to da smo u periodu velikog porasta broja zaraženih omikron sojem virusa korone, koji se brzo širi u velikim kolektivima kao što je glumačka ekipa serije „Igra sudbine“, te je moguće da je snimanje usporeno kako bi se ispoštovale sve predviđene mere bezbednosti.

Za sada, prema svemu sudeći, možemo samo zaključiti da Sofiju još nismo otpisali.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/Prva

Izvor Film i TV

Advertisement