Connect with us

Domaće serije

ŠOK! Matija je PROŠLOST! OVO je novi NEGATIVAC serije IGRA SUDBINE! A evo i KAD ćemo ga upoznati!

Njega nećete moći da ne volite!

Published

on

Igra sudbine Matija

Igra sudbine finale druge sezone imaće narednog četvrtka. Već dan posle selimo se godinu dana u budućnost i upoznajemo nove prijatelje i neprijatelje porodice Kanački. A gde su Kanački, tu su i Ožegovići, normalno. Međutim, mnogo toga će se promeniti.

Za početak, bebe će porasti. A biće ih i više. Ćerkice koje su dobile Žaklina i Nada već će prohodati, a na svet će stići još dvoje dece – Unina i Milina. I dok za Unino i Lukino dete već znamo da će biti sinčić, šta će Mila i Aleksa dobiti još ne znamo.

Međutim, znamo da Adu neće prestati da boli glava od neprijatelja ni u novoj sezoni. Riter će preživeti finale druge sezone, makar prema onom što smo mogli zaključiti iz reči Arsenija Tubića, glumca koji je dočarao ovaj živopisan lik, ali to nije sve. Na scenu stupa i novi negativac. Pretpostavljamo, tek da ravnoteža dobra i zla bude pod kontrolom. S obzirom na to da je ekipa negativaca trenutno više nalog haotičnoj ekskurziji četvrtog razreda osnovne škole koja je krenula po zlu.

Matija više nije u zlom taboru. Makar  nije u onom u kom je bio. Riter je u problemu jer ga je Ada saterala u ćošak i ne da mu da diše, a uz sve to  saveznici su mu se proredili. Komarac mrtav, Sofija u ludnici, a od ostalih nema velike pomoći.

Ipak, nove snage stupaju na scenu. I to već u trećoj sezoni serije „Igra sudbine“ koja startuje od 4. februara na TV Prva. Timu kriminalaca koji će Adi ponovo staviti pištolj na čelo pridružuje se novi lik Ljuštura, kog će tumačiti glumac Rade Ćosić. Iako se to do sada moglo samo naslutiti po njegovim objavama na Instagramu, glumac je i zvanično potvrdio da postaje deo serije.

Rade Ćosić kao Ljuštura

Kako je Rade objasnio, njegov Ljuštura timu serije „Igra sudbine“ pridružuje se narednog meseca. Biće negativac, ali zbog njegov karaktera, publika, kako on kaže, neće moći da ga ne voli. Kako emitovanje novih epizoda tek predstoji, glumac nije mogao mnogo da otkriva o ovom zanimljivom antijunaku, ali nije ostalo mnogo do trenutka kada ćemo ga i zvanično upoznati.

LUCIFER – POPULARNA SERIJA USKORO NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / IMDb

Izvor filmitv.rs

Advertisement