Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine donosi VELIKI ŠOK! Riter je U ZATVORU! A evo i KO ga je tamo POSLAO!

Sve je otkriveno! Riter je uhapšen! Ali to za njega neće biti ono najgore

Published

on

Igra sudbine 417. epizoda koja je na programu u petak, 28. januara od 20.00 na TV Prva doneće nam toliko uzbuđenja da će mnogima laknuti što posle ove epizode sledi vikend kako bi mogli malo da se odmore pre velikog finala koje nas očekuje naredne nedelje. Janku je pošlo za rukom da presudi Bruneru. Ali hoće li on biti jedini koji će platiti glavom za ovaj zločin?

Plašimo se da ne. Jer sledi veliki obrt.

Sekretarica, za koju znamo da je u dosluhu sa Matijom, odaje policiji da je Riter naručio ubistvo svog oca. Ritera očekuje neprijatno iznenađenje. Plicija stiže na njegova vrata. Svemu je kraj. Riter je uhapšen, a ćeliju će deliti upravo sa Jankom.

Za to vreme Matija je poslušao tetku Adu i otišao u posetu Sofiji…

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 417. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/Prva

Izvor Film i TV

Advertisement