Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO: Otkrivamo sve o novoj HIT seriji BUNAR! Evo kada stiže na TV! (FOTO)

Zbog ove uloge još više ćemo obožavati Igora Đorđevića, koji seriju potpisuje kao koautor

Published

on

Bunar 1 epizoda

Navikli smo da nam se iz produkcijske “kuhinje” Predraga Gage Antonijevića i Nataše Drakulić uvek servira TV hit. Posle uspešnih serija “Ubice mog oca”, “Državni službenik” i “Pevačica”, te filma “Dara iz Jasenovca”, stiže “Bunar”! Nova TV poslastica za gledaoce, posebno ljubitelje krimi-drama!

Serija “Bunar” je drama egzistencijalizma. Potraga za smislom. Za odgovorom zašto, zapravo, postojimo na ovom svetu. Glavni junak – profesor filozofije Radomir Pavlović (Igor Đorđević, ujedno i glavni kreator serije) traži upravo to – smisao. On je na vrhuncu svoje moći kada krene na taj put – dovoljno mlad Selimovićevih četrdesetih, a opet nedovoljno star da razume sve što će ga na tom putu snaći.

Bunar-serija-Igor-Djordjevic2

Igor Đorđević

Sklon svemu, a opet ničemu nije. Otklonjen od svega, čak i iz svoje Šumadije iz koje potiče i gde je centralno mesto radnje. Ili bar tako misli.

“To su te četrdesete”, rekao je jedan od najvećih pisaca ovog jezika, Meša Selimović, “da je to ružno doba, da si još mlad da imaš želje, a star da ih ostvariš. Deset gore ili dole i sve bi bilo u redu”.

„Bunar“: Upoznajte glavnog junaka

Bunar-serija-Igor-Djordjevic3

Igor Đorđević

Radomir ima 45 i nigde je. Sve je i ništa nije. Videćemo ga, kako počinje priča, i najlepšeg, najlogorečnijeg, svemuštog, kao uspešnog profesora, omiljenog u medijima, pisca kultne knjige. Ali, jedan događaj menja sve i sve se to ruši preko noći. Ide u svoju rodnu kuću, rodno selo u centru Karađorđeve Srbije, koje više nije onakvo kakvim ga on pamti.

Bunar-serija-Igor-Djordjevic-Natasa-Ninkovic-Zoran-Cvijanovic

Igor Đorđević, Nataša Ninković i Zoran Cvijanović

Ima onih povrataka koji nas ne vrate sebi, nego nas još više udalje od nas samih. Nekad ih biramo, nekad nas zateknu ili nemamo izbora, a nekad nas odvedu putevima koje ne možemo ni da sagledamo. Radomirov put gledamo i pratimo – na njemu će se ukrstiti sa mnogima: zatečenim, zaboravljenim, novim i nepoznatim licima, i kao i svaki susret u životu, neminovno će se promeniti. U seriji “Bunar” Radomir gleda svoj odraz i traži odgovore.

Bunar-serija-Tatjana-Kecman-Igor-Djordjevic

Tatjana Kecman i Igor Đorđević

Pored Igora Đorđevića, igraju Nataša Ninković, Zoran Cvijanović, Ljubomir Bandović, Boris Milivojević, Vesna Trivalić, Nikola Pejaković, Nenad Okanović, Denis Murić, Miodrag Dragičević, Marko Janketić, Milica Gojković, Tatjana Kecman, Dejan Tončić, Miša Obradović, Nenad Jezdić, Bogdan Diklić, Petar Zekavica, Igor Borojević, Vasilije Turčinović i mnogi drugi.

Bunar-serija-Nenad-Jezdic-Zorana-Becic

Nenad Jezdić i Zorana Bećić

Kreatori serije i scenaristi 10 epizoda su Igor Đorđević, Nataša Drakulić, Predrag Gaga Antonijević, dok režiju potpisuje Maša Nešković. Producent “Bunara” je “Telekom Srbije”, a izvršna produkcija “Film Danas” i “Dandelion production”.

Bunar-serija-Boris-Milivojevic

Boris Milivojević

Premijera serije “Bunar” zakazana je za septembar 2022. godine na kanalu Superstar.

BONUS VIDEO Den Braun: Izgubljeni simbol SAMO na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto “Film Danas” i “Dandelion production” za Film i TV

Izvor Film i TV

Advertisement