Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 416. epizoda: Rastajemo se od TRI JUNAKA popularne serije! Evo i KOJA!

Otkrijte ko nas napušta u narednim epizodama

Published

on

Igra sudbine 416. epizoda koja je na programu TV Prva u četvrtak, 27. januara od 20.00 biće epizoda rastanaka. I to u više pogleda. Neki od njih biće lepi, puni ljubavi i nostalgični, a drugi fatalni. Evo o čemu je reč.

Pre nego što odleti nazad za Australiju, Olga saopštava Luki i Aleksi svoju želju. Doda je iznenađen kada čuje da i njegova ljubav odlazi za Njujork. Srećom, Una ima predlog i za njega… Možda, da i on pođe sa njom?

Da li je došao trenutak da se polako rastajemo od junaka koji su nam ulepšali prethodnih godinu dana? Olga, Doda i Nora polako pakuju svoje kofere, i ako ne već u sledećoj, do kraja ove nedelje verovatno „odleću“ iz svima nam omiljene „Igre sudbine“.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 416. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/Prva

Izvor Film i TV

Advertisement