Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 416. epizoda: ŠOK! Ada dolazi kod SOFIJE! Šta će joj PREDLOŽITI?

Vreme je da Sofija odluči na čijoj je strani!

Published

on

Igra sudbine 416

Igra sudbine 416. epizoda, osim rastanaka od voljenih likova donosi nam i jedno veliko iznenađenje kada je reč o sudbini najveće negativke serije – Sofije Šubarević. Iako je želela da vidi Matiju, u posetu će joj doći neko drugi. Evo i ko.

U epizodi koju ćemo gledati u sredu 26. januara videli smo iz najave da će doktorka razgovarati sa Sofijom i da će je ponovo pitati koga želi da vidi. Ranije je njen izbor bio Matija. Videli smo i da je Božidarka preklinjala Matiju da ode do Sofije jer ga ona traži. Međutim, na vratima Sofijine sobe pojaviće se neko koga ona nije očekivala.

U posetu kod Sofije dolazi Ada. Svi znamo da Ada nikada ne dolazi praznih ruku. Da li je i ovog puta tako? Da li je došla sa ponudom za Sofiju? I da li će je ona prihvatiti?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 416. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/Prva

Izvor Film i TV

 

Advertisement