Connect with us

Domaće serije

Konačno POTVRĐENO! Evo da li se Matea Milosavljević VRAĆA u seriju IGRA SUDBINE!

Sledi veliki šok! Spremite se za iznenađenje…

Published

on

Igra sudbine Matea Milosavljević

Matea Milosavljević, uz glavnu glumačku postavu serije Igra sudbine koju čine Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale i Olja Lević jedan je od najvoljenijih i najpopularnijih likova popularnog serijala koji već dve godine ne da mira našim gledaocima. U susret trećoj sezoni, uz snimanja novih epizoda koja su počela još sredinom decembra prošle godine, međutim, svi su se pitali – gde je Matea.

Glumica se nije pojavljivala na setu, pa su se gledaoci sa pravom zapitali hoćemo li Sofiju Šubarević gledati u novom ciklusu najuzbudljivije TV zabave na malim ekranima.

I dok su mnogi verovali da je Matea rekla poslednje zbogom Kanačkima i Ožegovićima, odgovor na „najskuplje“ pitanje sezone danas je konačno stigao.

Hoće li Matea Milosavljević biti deo treće sezone serije „Igra sudbine„? A on glasi HOĆE! To je zvanično danas potvrdila i glumica u svojim Instagram pričama otkrivši da joj je danas bio prvi radni dan na setu treće sezone, i radost zbog toga nije mogla sakriti.

Matea se slikala pored kombija ekipe serije „Igra sudbine“ na kom se nalazi velika nalepnica sa slikom njenog prvog dečka iz serije, tada Alekse Kanačkog, kog tumači njen dobar projatelj Luka Raco. Matea se oduševljenim obožavaocima javila i iz kombija pozdravivši ih stihovima „Tako je dobro, videti vas opet“ koje im je otpevala sa Sašom Joksimovićem i Jugoslavom Drašković, potvrdivši da su Šubarevići ponovo na okupu!

Dakle, jedno je sigurno – Sofija se VRAĆA! A da li će biti dobra ili zla? To ćemo videti.

LUCIFER – POPULARNA SERIJA USKORO NA KANALU FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

 

Advertisement