Connect with us

Komentar

Da li Sofija i Matija iz serije “Igra sudbine” zaslužuju da ponovo budu zajedno? Hoće li imati srećan kraj?

Ima li nade za ovaj ljubavni par, ili je odavno sve izgubljeno?

Published

on

Igra-sudbine-Sofija-i-Matija

Činili su zla dela. Tokom skoro 400 epizoda serije “Igra sudbine” zbog Matije i Sofije mnogi su propatili, a nekima su do te mere zagorčali život da bi im najmanja kazna bila večna patnja. Ipak, Matija se pokajao, nakon što ga je život pošteno “išibao po leđima”. Najpre zatvorom, a zatim i šlogom. Pokazao je Adi Kanački, svojoj tetki koja ga je odgajila, da se promenio i vrati na pravi put.

Sa druge strane, u poslednjih epizodama dalo se naslutiti da bi na istu stazu mogla da zakorači i Sofija Šubarević. Dugo je bežala od prošlosti, ali ju je ona konačno sustigla i u najgorem trenutku otvorila oči.

Pravi prijatelji nisu bili oni koji su joj pomagali da čini zlo, nego oni koji su joj se na kraju našli u zlu. A pre svih, to je Ada Kanački. Njena pružena ruka biće slamka spasa za tugom slomljenu dušu nesrećne manekenke. Mnogi se nadaju da će ta nežna ruka pomirenja biti i magični štapić, koji će bivši “zlicu” pretvoriti u anđela.

Hoće li se tako, napokon, dva posrnula roba tame pronaći u mraku i jednom drugom upaliti svetlo nade? Mogu li posle svega Sofija i Matija oživeti svoju ljubav? Jer, uprkos zlu koje ih je nekada spajalo, ljubav je bila ta koja im je pomogla da prežive najteže trenutke.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement