Connect with us

Domaće serije

Blok 27: Evo zašto će novu misteriju voleti i obožavaoci “Crne svadbe” i “Kalkanskih krugova” (TREJLER)

Od 19. februara na Superstar TV

Published

on

Blok-27

Na male ekrane uskoro stiže nova uzbudljiva tinejdž misterija “Blok 27”, koja će zaintrigirati i stariju publiku, posebno one gledaoce koji su voleli da prate serije “Crna svadba” i “Kalkanski krugovi”.

Kreator šest epizoda je Ivan Knežević, a reditelji su Milica Tomović i Momir Milošević. Scenario potpisuju Ivan Knežević, Boris Grgurović, Ljubica Luković i Boban Jevtić.

Jedne noći nakon treninga četrnaestogodišnji Rastko, uzoran đak i sportista, nestane u Blokovima Novog Beograda. Milica, Rastkova sestra bliznakinja, besna na roditelje i nezainteresovanu policiju, odlučuje da sama nađe brata. Uz pomoć najboljeg druga Bogdana i Darka, mladog dilera u pokušaju, Milica od lokalnog čudaka saznaje da je Rastko u Bloku 27.

– “Blok 27” je projekat koji, nadam se, pomera tematske granice domaće produkcije – mislim da nikada u Srbiji nije rađena serija koja u sebi spaja misteriju, fantastiku, triler i tinejdžersku dramu o odrastanju. Pritom, ovaj projekat ima snažnu lokalnu notu jer, kako je već iz naslova nagovešteno, Novi Beograd i njegova specifična atmosfera i arhitektura se mogu posmatrati kao jedan od karaktera serije – kaže Boban Jevtić, kreativni direktor “Fajerflaj produkcije” i scenarista pete epizode:

– Serija koja traži izvesnu pažnju i strpljenje, ali svojom originalnošću višestruko nagrađuje gledaoca. Uz to, ovo se može posmatrati kao generacijski projekat, i reditelji i većina scenarista su relativno mladi, i zaista je zadovoljstvo biti svedok tog novog kvaliteta koji oni sa sobom donose – dodaje on.

Glavne uloge tumače tinejdžeri Ema Pendlberi, Veljko Ilinčić, Stefan Lazić i Andrej Jovović, uz podršku Ivane Mladenović i Aleksandra Gligorića.

Ostale su poverene Dušanu Miloševiću, Strahinji Kostić, Katarini Marković, Milovanu Filipoviću, Tatjani Kecman, Goranu Smakiću, Bojani Zečević, Branku Đuriću i mnogim drugima.

BONUS VIDEO LUCIFER: Popularna serija uskoro na kanalu FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Firefly

Izvor Kurir

Advertisement