Connect with us

Domaće serije

FILM i TV na setu serije IGRA SUDBINE: Evo ko DEFINITIVNO ostaje, a KO ODLAZI u trećoj sezoni!

Žaklina i Vid i dalje tu, a tu je i ONA!

Published

on

Igra sudbine 3

Igra sudbine polako odbrojava poslednje „otkucaje“ drugog ciklusa. Ostalo ih je još tačno 4. Od ponedeljka do četvrtka naredne nedelje biće prikazane poslednje četiri epizode serije koja je već dve godine najgledaniji TV program. A zatim u petak, 4. februara sledi – spektakl. Premijera prve epizode treće sezone. U isto vreme i na istom mestu – TV Prva od 20.00!

Ekipa portala FILM I TV boravila je ekskluzivno na setu treće sezone serije „Igra sudbine“ i otkrila mnogo toga o čemu ćemo vas izveštavati tokom narednih dana. A krenućemo od osnovnog – koga to hoćemo, a koga nećemo gledati u novim epizodama od stare ekipe. Koga smo to sreli na setu i za koga sigurno može,mo tvrditi da će biti deo treće sezone.

Ono što većina nas zna jeste da je glavni deo glumačke ekipe koji čine Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale i Olja Lević i dalje na okupu. Bez Ade, Alekse, Luke i Mile serije, svakako, ne bi ni bilo. Međutim, klan Kanački-Ožegović ne bi bio potpun bez onih čiji su likovi upotpunili kompleksnu i komplikovanu slagalicu zvanu „Igra sudbine„.

Boraveći na setu, među glumcima koje smo zatekli bili su, naravno, Ammar Mešić i Milica Tomašević, tako da na veliku radost obožavalaca Strahinje i Nade mogu da odahnu – omiljeni ljubavni par i dalje je sa svojom Ružom, sada godinu dana starijom i dalje deo serije „Igra sudbine“. A kakve će im peripetije doneti nove epizode to ćemo tek videti.

Iako smo bili uvereni da će Slobodan Ćustić krajem sezone završiti svoju putovanje u popularnoj seriji, Vukašin je i dalje tu. Sa seta je otišao malo pre nego što smo došli, ali jedno je sigurno – Adina leđa su i dalje bezbedna i čuvana životom.

Tu su i svi Šubarevići. Jedna tužna porodica o čijoj nam je nesrećnoj sudbini malo detaljnije pričao glumac Saša Joksimović, odnosno Sofijin brat Maksim u seriji, a o čemu ćete svakako nešto više čitati tokom sledećih dana.

Igra sudbine Saša Joksimović

Saša Joksimović: Šubarevići se vraćaju!

Na veliko oduševljenje svih obožavalaca lika i dela ministarke Milevice Tankosić, i Lidija Vukičević će nas dočekati u trećem ciklusu popularne sapunice. Glamurozno, kako i dolikuje jednoj dami njenog kalibra, podrazumeva se.

Ženska ekipa iz lobija Kan Holdinga, takođe je tu. Danijela Kuzmanović i Kristina Jovanović plenile su pozitivnom energijom, a set je bio „okupan“ njihovih smehom – baš kao i u seriji. Katarina i Jelena su tu, a sada imaju i pojačanje. Glumica Jelena Jovičić, o čijoj ćemo intrigantnoj roli pisati više u jednom od narednih tekstova, i njen kolega Miroljub Turajlija kao Dobrica praviće haos sa ostatkom sekretarica u centralnom informbirou Kan Holdinga ne dozvoljavajući da nijedna informacije ne prođe nezapaženo.

Tu je i Sloba Stefanović o čijem ćemo liku takođe pisati nešto više. Znamo da je fitnes instruktor, a znamo i čijoj ljubavnoj vezi on definitivno NEĆE pomrsiti konce. Ali glavno pitanje je – čijoj hoće.

Tu je i Marko Jovičić, koji se u trećoj sezoni, osim u ulozi nezaobilaznog Jamezdina našao i u poziciji reditelja serije, što je on i duhovito prokomentarisao.

– Zamislite kako izgleda kad Jamezdin stane pred glumce i vike AKCIJA, počinje snimanje!

U novoj sezoni gledaćemo i Lilu (Danica Ristovski), tu je i Sandra Bugarski  kao Marica Pančetović.

Vladana Savića, Darka Tomovića i Vuka Saletovića, istina, nismo susreli na setu, ali verujemo da nove epizode neće proći bez Ivana, Tiće Lenjina i Debeljka.

Međutim, to isto ne možemo reći za Miloša Vlalukina, Pavla Jerinića i Snežanu Savić, koje niti smo videli na setu, niti se o njihovim junacima – Zvonimiru, Matiji i Donki ne govori previše.

U seriji međutim ostaje Matea Milosavljević, pa će biti zanimljivo posmatrati kako će se lik Sofije Šubarević dalje razvijati. Tu je i Jasna, odnosno glumica Biljana Maletić Zaverla.

Među važnim likovima, odnosno glumcima koji ih tumače, a koje nismo sreli na setu su i Stojan Đorđević i Tijana Maksimović, ali za Žaklinu i Vida na radost gledalaca možemo potvrditi da će biti deo treće sezone. I čak možemo naslutiti da nas tu očekuje nekoliko velikih iznenađenja. Žaklina zaista izgleda glamurozno na video snimcima koje je podelila sa fanovima na Insta storijima.

Tijana Maksimović Daniela Kuzmanović

Žaklina je i dalje TU!

Kada je reč o Dragani Mićalović, i njenom liku Une, tu je stvar jasna – nju, nažalost, nećemo gledati u trećoj sezoni, a uskoro ćemo otkriti i kako će se Una oprostiti od „Igre sudbine“.

Višnje, to je jasno, više nema, kao ni Dode i Nore, ali Dijana Erski bi nas ipak, mogla iznenaditi. A uskoro ćemo vam otkriti i KAKO. Milan Bosiljčić je i dalje tu kao Marinko. Uz sve navedene, u postavi treće sezone gledaćemo više od 20 novih glumaca koji su, prema rečima njihovih kolega sa dužim stažom u popularnoj seriji – bili pravo osveženje i doneli potpuno drugačiju energiju.

Baš zbog toga verujemo u to da će nove epizode biti hit, i da će treća sezona kreativnošću i uzbuđenjima nadmašiti sve dosadašnje.

BONUS VIDEO LUCIFER: Popularna serija uskoro na kanalu FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Ivana Karić

Izvor Film i TV

 

Advertisement