Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Hoće li se Matija i Donka vratiti u trećoj sezoni?

Da li su Pavle Jerinić i Snežana Savić napustili seriju?

Published

on

Igra sudbine 3

Igra sudbine ulazi u završnu nedelju kada je reč o drugoj sezoni. Još 4 epizode aktuelnog ciklusa čekaju nas ove nedelje. Poslednju 421. epizodu gledamo u četvrtak 3. februara, a već narednog dana u već dobro poznatom terminu sledi premijera treće sezone. O tome KO se sve VRAĆA, a KO se NE VRAĆA pisali smo OVDE.

Sada međutim, imamo još malo zanimljivih informacija u vezi sa trećim ciklusom i otkrivamo vam koja je sudbina dva veoma važna lika koja smo gledali gotovo od početka emitovanja serije „Igra sudbine“. Iako su mnogi smatrali, a i mi smo deo te ekipe koji je bio ubeđen da se Pavle Jerinić i Snežana Savić neće pridružiti nastavku serije kao Matija i Donka, saznali smo da su nekadašnji saveznici i dalje – u igri.

Naime, kako smo otkrili Pavle i Snežana su već na setu i snimaju svoje scene, a to saznanje nas je baš obradovalo, jer smo sigurni da je Žarko Jokanović za Donku i Matiju spremio zanimljive priče.

Ono što sve zanima jeste to da li će Matija ostati na strani dobra, kao i da li će se pomiriti sa Sofijom?

Donka se, sa druge strane, mudro udala za Zvonimira ne bi li iskoristila situaciju i na kvaran način „skrckala“ još koji evro u svoj aristokratski džep. A hoće li ovaj brak potrajati, to tek treba da vidimo!

U svakom slučaju, jedno je jasno. Donku i Matiju gledamo i u trećoj sezoni!

BONUS VIDEO LUCIFER: Popularna serija uskoro na kanalu FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Ivana Karić

Izvor Film i TV

Advertisement