Connect with us

Serije

DVOSTRUKI ŽIVOT: Nova francuska krimi-drama stiže na FOX CRIME

Od 2. februara, sredom u 22.00

Published

on

Dvostruki-zivot

Na šta ste sve spremni da biste osvetili život bliske osobe? Upravo je to pitanje, u šestodelnoj mini-seriji “Dvostruki život”, koja na kanal FOX Crime stiže 2. februara, a emitovaće se sredom od 22.00, postavila glavna junakinja Luis Kerlak. I od sebe same dobila neočekivan odgovor – postala je muškarac. Serija koju kao scenaristkinja potpisuje Dominik Lanselo smeštena je u Pariz tokom burnih dvadesetih godina prošlog veka.

Luis je preko noći uvučena u misteriozno ubistvo prijateljice njenog oca, Selest Dumont, i to od strane vladinih službenika. Luis postaje glavnoosumnjičena za zločin sa kojim nema nikakve veze. Za policiju ovo je rutinski slučaj, a za Luis pitanje života i smrti. Jedini i veoma neobičan izbor je da prihvati identitet svog brata blizanca Antoana. On je upravo dobio zvanje detektiva. Kako je ženama u francuskoj policiji u to doba bilo zabranjeno zaposlenje, kao Antoan, Luis je imala mogućnost da sprovede sopstvenu istragu.

Noću je, međutim, vodila život manekenke Žizel, zašavši još dublje u svet visoke politike, i otkrivši povezanost niskih strasti diplomata i naizgled nasumičnih nestanaka mladih devojaka sa ulica Pariza. Selest nije usamljen slučaj, a to saznanje Luis je dalo razlog više da istraje u svojoj borbi.

Serija “Dvostruki život” ima šest epizoda, a glavne uloge igraju: Lora Smet (Luis Kerlak), Tom Hajgrek (Antoan), Gregori Fitusi (Ketof), Aurelijen Rekoang (Pardije), Lili Fler Pontu (Lidija) i Klemon Ober (Maks).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto France Télévisions – Mother Production – Gedesel – Shoot Again Production – 2020

Advertisement