Connect with us

Serije

MEKDONALD I DODS: Na FOX CRIME stiže 2. sezona britanskog krimića!

Disfunkcionalni detektivski tandem nastavlja da rešava slučajeve četvrtkom od 22.00

Published

on

Mekdonald-i-Dods-2-sezona

Omiljeni disfunkcionalni detektivski tandem britanske TV krimi scene, Mekdonald i Dods, vraća se na kanal FOX Crime u drugoj sezoni od 3. februara (četvrtkom u 22.00). Nove, tri epizode Lorin i njenog partnera vode u najrazličitije avanture – od smrti na operacionom stolu poznatog plastičnog hirurga, preko fatalne proslave rođendana četiri drugarice na putu od Bata do Londona, do misterioznog ubistva tokom krstarenja balonom nad predivnom britanskom provincijom.

Naše junake očekuje ozbiljan posao, a njihov detektivski njuh, koji kod ovo dvoje “radi” na različit način, spreman je za novu turu misterija. Lorin je uvek za akciju, a njeni nesputani instinkti ponekad se kose s prihvatljivim pravilima u rešavanju zločina. Uvek staložen, fokusiran na detalje i veliki prijatelj logike, Dods je njena sušta suprotnost.

Zbog različitih pristupa poslu i ideji kako bi trebalo sprovoditi zakon, kao i zbog potpuno suprotnih životnih stilova, ovaj dvojac uskoro dolazi u sukob. Ipak, kompromis se mora naći, jer nemaju drugi izbor osim da sarađuju. Njih dvoje shvataju da su baš one stvari u kojima se toliko razlikuju, u stvari, idealne alatke za rešavanje misterija i zločina.

U drugoj sezoni serije “Mekdonald i Dods” glavne uloge igraju: Džejson Votkins (Dods), Tala Guveja (Lorin Mekdonald), Džejms Mari (Džon Hausman), Džek Ridiford (Daren Krejg), Perl Čanda (Lora Simpson) i Suzan Peker (Džejn Kraford).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto © Mammoth Screen Limited. All Rights Reserved

Advertisement