Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE 3 Otkrivamo SVE o TREĆOJ SEZONI! Spremite se za VELIKO IZNENAĐENJE!

Šokovi kreću već od PRVE EPIZODE!

Published

on

Igra sudbine vraća nam se bez predaha i stajanja, ali sa godinu dana pauze u radnji serije već ovog petka. Od kraja finala drugog ciklusa dele nas još tri epizode. Poslednja će biti prikazana u četvrtak 3. februara od 20.00 na TV Prva. Posle toga očekuje nas specijalna emisija posvećena seriji „Igra sudbine“ koju ćemu gledati baš tog četvrtka od 21.00, zbog čega verovatno neće biti prikazana očekivana epizoda serije „Kolo sreće„.

A zatim, sledi spektakl. U petak 4. februara od 20.00 na TV Prva startuje „Igra sudbine – nova priča„. Treća sezona serije koja je oborila sve rekorde: gledanosti, trajanja i popularnosti. A za obožavaoce serije i prava poslastica – dupla epizoda koja će trajati čak sat i 45 minuta!

Treća sezona serije donosi nam zaplete od kojih će nam se zavrteti pamet, a pritisak i emocije divljati poput uzburkanog mora. Iako je do premijere ostalo svega tri dana, već sada se mnogima čine kao večnost.

A šta nas očekuje u nastavku? Za početak, mnogo novih likova, kako su nam glumci otkrili prilikom posete setu, u novim epizodama biće mnogo dece. Toliko da ćemo u Kan Holdingu sada imati vrtić, a u njemu će biti i Lukin sinčić. Međutim, nije mali Aleksa taj koji će u tom vrtiću za Luku biti najvažniji. Tu je i jedna dama, koja će promeniti Lukin život iz korena, kao i još jedna koja će uticati na Aleksinu i Milinu vezu.  Ali za sada vam samo toliko možemo reći… Za sve ostalo – čekamo petak, 4. februar!

Glavna pitanja na koja ćemo morati da nađemo odgovor su – ko je Adin novi neprijatelj, ko će biti glavne abranoše u seriji sada kad je Dijana Erski napustila scenu, hoće li Matija i Sofija ostati zajedno i da li je Donka našla novog saveznika sa kojim će krenuti u novi rat protiv Kanačkih?

Ovo je samo deo pitanja čiji nas odgovori čekaju u novom ciklusu.

VELIKI SKOK (The Big Leap): mjuzikl i dramedija SAMO na kanalu FOX LIFE

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/IMDb/ Prva

Izvor Film i TV

Advertisement