Connect with us

TV

“Igra sudbine nova priča”: OTKRIVAMO sve DETALJE specijalne emisije! Evo šta će promeniti ADINU sudbinu!

Radost, smeh, suze, intrige, velika iznenađenja i, naravno, po neki šok!

Published

on

Igra-sudbine-nova-prica

Najgledanija i najdugovečnija serija u Srbiji “Igra sudbine” od petka 4. februara nastavlja svoj novi život u istom terminu od 20 sati. Treća sezona stiže bogatija i osveženija, a sve to zahvaljujući vernoj publici koja nije želela da se “svira kraj”. O tome kako se dogodio novi početak i šta nas čeka u nastavku sezone u specijalu “Igra sudbine nova priča” u četvrtak, 3. februara od 21 sat na Prvoj otkriće nam glavni akteri omiljene sapunice i scenarista Žarko Jokanović, koji kaže da je sve iznenađujuće i nepredvidivo kada je u pitanju “Igra sudbine”, pa tako i nove epizode.

– U seriji je kao i u životu, kraj nikada nije kraj nego novi početak – kaže Žarko i dodaje da je srećan što se “igraju produžeci” sve dok to publika traži. Scenarista obećava da će u porodici Kanački i Ožegović biti svega, intriga, skandala, suza, zavada aili i prijateljstava i ljubavi koje pobeđuju iskušenja.

U specijalnoj emisiji voditelj Miloš Urošević pokušaće od glumaca i uigrane ekipe iza kamere da sazna što više informacija o trećoj sezoni. Ko će nas napustiti, a ko će se novi priključiti sjajnom timu? Koja glumačka legenda će dobiti posebno mesto u seriji? Šta kaže komšija Slobodana Ćustića? Koje replike iz serije pretenduiju da budu kultne? Kako se glumci nose sa popularnošću?

Na ova i mnoga druga pitanja odgovaraće Stevan Piale, Olja Lević, Luka Raco, Milica Milša, Žarko Jokanović, Snežana Savić, Danica Ristovski, Sandra Bugarski… Kao i u svim epizodama do sada tako i specijalnoj emisiji i trećoj sezoni serije – očekujte neočekivano! Zabava je zagarantovana poručuju zvezde “Igre sudbine” i pozivaju vernu publiku da bude uz njih svakog radnog dana od 20.00 na Prvoj.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / IMDb

Advertisement