Connect with us

Domaće serije

Važno obaveštenje: Serija Kolo sreće IDE NA PAUZU! Evo kada gledamo nove epizode!

Sledi pauza kojoj se NIKO nije NADAO!

Published

on

Kolo sreće je serija koja polako, ali sigurno osvaja srca publike. Dogodovštine Raketića, njihovih saveznika, prijatelja i neprijatelja bez kojih nijedna životna priča nije moguća zabavljaju nas već više od 100 epizoda. Sve što se događa u varošici u podnožju Kosmaja teško je opisati. Mara, glavna junakinja, igrom sudbine dobila je novac koji je njoj i njenoj porodici promenio život iz korena. Kako na dobro, tako i na loše.

Novac uvek privlači probleme i opasne ljude. A Mari je privukao najopasnije i najupornije.

Trenutno se Mara bori sa nizom izazova. Bojan je napustio kuću. U vezi je sa Elenom, koja plete paukovu mrežu oko Mare ne bi li na kraju u nju istresla sve do poslednjeg dinara. A na dobrom je putu. Međutim, i ona ima svoje glavobolje. Petar se upustio u vezu sa Zorom koja je Eleni sumnjiva od početka. A sada je shvatila i zašto…

I dok se stvari komplikuju, situacija postaje sve zategnutija i kod sporednih likova. Drini dolazi policija na vrata, a sve zbog čoveka koji se iznenada vratio u njen život. Ni jadna Dana nema mira. Za nju se lepe problemi, a za većinu je i sama kriva…

Ono što bi gledaoce, međutim, trebalo najviše da zanima jeste to da će se termin serije „Kolo sreće“ ove nedelje promeniti. Odnosno, serija neće biti emitovana u četvrtak i petak, a razlog je sasvim jednostavan.

U četvrtak se u terminu popularne serije emituje specijalna emisija posvećena finalu „Igre sudbine“, tako da pretpostavljamo da te večeri neće biti „Kola sreće“, baš kao ni narednog dana, kada će se ponovo u istom terminu premijerno emitovati prve dve epizode treće sezone serije „Igra sudbine“.

Prema ovoj logici, narednu 108. epizodu gledamo u ponedeljak u 21.00 kada popularne serija nastavlja regularno prikazivanje u starom terminu.

 

Advertisement