Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Evo KO je GALA ŽDRAL! Devojka koja će rastaviti MILU i ALEKSU!

Milu i Aleksu čekaju velike turbulencije. Hoće li ostati zajedno?

Published

on

Igra sudbine Gala Ždral

Igra sudbine u novoj sezoni pripremila nam je pravi vatromet iznenađenja. A taj ruski rulet zavrtiće se već od prve epizode – ko će ga preživeti, saznaćemo u narednih 165 epizoda koje će nas jedna za drugom voditi sve dublje i dublje u nove komplikacije u životima Kanačkih.

Kao što smo videli u epizodi prikazanoj u utorak 1. februara, Ada Kanački obrazovala je novi upravni odbor Kan Holdinga i njega sada vode – žene. Aleksa je postavljen za direktora, a Luka za direktora nove fondacije Boško Kanački. Vukašin je direktor nove kompanije za obezbeđenje.

Čini se da je napravljen solidan osnov za nastavak avantura u trećoj sezoni koja startuje već za dva dana i donosi nam čudo od uzbuđenja.

A prvo iznenađenje čeka baš direktora Kan Holdinga, mladog Aleksu Kanačkog koji će se na poziciji rukovodioca moćne kompanije susresti sa novim izazovom. I to ne poslovnim. Ovog puta Aleksa će imati pred sobom problem intimne prirode, i to toliko ozbiljan da bi mogao da ugrozi njegov odnos sa Milom.

Naime, na Unino mesto u ekonomskom sektoru dolazi nova zaposlena. Ona je Gala Ždral. Atraktivna devojka britkog uma čija pronicljivost i praktičnost u rešavanju poslovnih problema odmah opčini Aleksu. Iako je svestan svoje obaveze prema Mili, teško je držati emocije pod kontrolom, kada ih u vama probudi neko ko vam imponuje intelektom, sposobnošću i intelektom.

Gala ne krije da je ludo zaljubljena u Aleksu, što primećuje i Jelena. Hoće li njenom šarmu Aleksa uspeti da odoli i da ostane odan Mili, to ne znamo, i moraćemo da sačekamo seriju da bismo saznali.

Međutim, ono što možemo saznati jeste to ko će biti glumica koja će dočarati lik Gale Ždral i samim tim kako izgleda ova lepotica koja će omađijati mladog Ožegovića.

Nedavno je Olja Lević u svom storiju na instagramu podelila video na kom se uz nju, Danijelu Kuzmanov i Tijanu Maksimović vidi i glumica Staša Radulović. Budući da se sve devojke nalaze u lobiju Kan Holdinga, a da već znamo da će Jelena Jovičić verovatno igrati ulogu koja će biti nalik onoj koju je do sada u seriji igrala Iva Štrljić (Dijana Erski), jedini razlog zašto bi Staša bila deo Kan Holding ekipe jeste upravo to što je ona – Gala Ždral. Atraktivna plavuša u svakom pogledu odgovara opisu mlade zavodnice, i bilo bi više nego jasno da se Aleksa zagleda u nju.

Šta mislite – da li je Staša Radulović GALA ŽDRAL?

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Staša Radulović (@stasa_radulovic)

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement