Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Još dva VAŽNA LIKA napuštaju seriju? Šta će biti sa…

Koja je njihova sudbina, pitaju se svi?

Published

on

Igra sudbine Ada Kanački (5)

Igra sudbine nova priča koja staruje u petak 4. februara donosi nam na male ekrane u petak od 20.00 duplu epizodu najpopularnije i najgledanije domaće serije u kontinuitetu svih vremena. A sa njom stižu i nova uzbuđenja, turbulencije, zapleti od kojih će nam stati pamet i izgubiti se tlo pod nogama. Žarko Jokanović rešio je da milosti prema gledaocima, ali ni prema životima glavnih junaka – nema.

Tako je Milica Milša najavila da nas u nastavku očekuje šou koji će nadmašiti obe prethodne sezone. Ono što je najvažnija promena u nastavku serije jesu novi likovi i odlazak starih. To će bez sumnje dati novi ton seriji, a kako su nam prilikom posete setu otkrili glumci ta energija osvežila je priču i povela je u nekom drugom pravcu.

Ono što je glavna tema već mesecima jeste to ko ostaje, ko odlazi. Nekako smo o svim glumcima pričali i za svakoga smo dobili neki odgovor, pa čak i za Donku i Matiju, ali jedan par nam nikada nije pao na pamet. Šta će biti sa Stanom Dželetović i Coletom? Da li će ovaj upravo unapređeni inspektorski tandem nastaviti svoju priču i biti deo trećeg ciklusa?

Gledamo li Ivana Tomića i Minu Lazarević u novoj sezoni serije „Igra sudbine„?

I evo odgovora! Ne! Ali ne – Cole i Stana ne napuštaju seriju, već ćemo ih gledati i u nastavku avantura serije „Igra sudbine„. Cenimo kao glavne pomoćnike novopostavljenog direktora kompanije za obezbeđenje imperije Kanački. Naravno, svi znamo da je reč o Vukašinu Suvobrku kom je Ada dodelila titulu u znak zahvalnosti za sve što je do sada uradio za nju i porodicu.

Dakle, dragi naši – Cole i Stana nastavljaju kao partneri u borbi sa zločinom!

DEN BRAUN: IZGUBLJENI SIMBOL samo na kanalu FOX

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

 

Advertisement