Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE: ŠOK! Mila i Aleksa će RASKINUTI u trećoj sezoni! A evo i ZBOG KOGA!

Ko će to stati između Alekse i Mile?

Published

on

Igra sudbine Mila Aleksa

Igra sudbine vraća nam se sa trećom sezonom na male ekrane već sutra – u petak, 4. februara kada ćemo od 20.00 na TV Prva gledati prve dve epizode novog ciklusa, i ne sumnjamo, oduševiti se.

Mnogo se pričalo o tome ko su novi glumci i koji su njihovi likovi, kao i na koji način će začiniti živote naših junaka. Kako nam je glumica Olja Lević to otkrila, a njene kolege Saša Joksimović i Kristina Jovanović to potvrdili, novih likova biće mnogo, i svi su oni na svoj način doprineli seriji i osvežili radnju.

Ono što nije prošlo neopaženo jeste priključivanje glumca Slobodana Stefanovića ekipi serije „Igra sudbine„. Kao što je Milica Milša u intervjuu za televiziju K1 potvrdila, Sloba će tumačiti lik fitnes instruktora. Međutim, iako nam se na nekim fotografijama učinilo da će Mila biti ta koju će pokušati da osvoji atraktivni fitnes trener, glumica Olja Lević podelila je sa nama da li je to i istina.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sloba Stefanović (@slobastefanovic)

– Ne, na pogrešnom ste tragu. Neće biti nikakvih ljubavnih zapleta između Slobinog lika i moje Mile. Međutim, Aleksa i Mila će proživeti turbulentan period, a hoće li posle svega ostati zajedno moraćete da otkrijete u seriji – poručila je lepa glumica, otkrivši nam da će se, najverovatnije, ipak pridružiti ekipi serije „Urgentni centar“ u četvrtoj sezoni.

– Snimanja počinju uskoro. Veoma je teško bilo šta raditi uporedo sa serijom „Igra sudbine„, ali ja se nadam da ću uspeti da napravim takav raspored da mogu da snimam i ovu drugu seriju – kaže Olja, koja uz poslovne angažmane trenutno nema mnogo vremena za privatni život i u njemu uživa uglavnom kada se serija ne snima i kada svi zajedno odu na godišnji odmor.

Da podsetimo, poslednja 421. epizoda serije „Igra sudbine“ na programu je u četvrtak 3. februara od 20.00 na TV Prva, a nastavak nas očekuje u petak 4. februara kada gledamo prve dve epizode nove sezone.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/Prva

Izvor Film i TV

 

Advertisement