Connect with us

TV

ŠOK! TIHOMIR STANIĆ nije bio planiran za ulogu MARJANOVIĆA! Trebalo je da ga glumi OVAJ GLUMAC!

Ostaje pitanje kakva bi serija bila da se ON našao u koži inspektora

Published

on

Ubice-mog-oca-sezona-5-epizoda-3

Serija “Ubice mog oca” dobija svoj šesti nastavak, a trenutno publika uživa u petoj sezoni. Televizijska publika na prvu loptu zavolela je ovu krimi-seriju u kojoj glavne uloge igraju Vuk Kostić i Tihomir Stanić, a to je bio dodatni vetar u leđa scenaristkinji Nataši Drakulić da nastavi pisanje kroz sve ove sezone i u “igru” ubaci brojne glumačke zvezde koje su je obogatile. Branka Katić u petom delu igra glavnu gostujuću ulogu i nastavnicu engleskog jezika, a novo ime je mlada novosadska dramska umetnica Sara Simović.

Nove epizode konačno donose razrešenje ubistva oca glavnog junaka Aleksandra Jakovljevića, Mileta.

Po prvi put u “Ubicama” pratimo paralelo sadašnjost i prošlost, i to prošlost koja je prethodila svemu i koja je uticala na Aleksandrov karakter. Neke stvari i događaji u toj prošlosti biće neočekivane i teške. A glavna linija sadašnjeg vremena i istraga inspektora bavi se temom vršnjačkog nasilja.

Od prvog dela, uz Vuka Kostića, seriju nosi i Tihomir Stanić.

– Jako dobar osećaj! Prvog dana, kada sam seo u šminkernicu gde su me sređivali za ulogu Marjanovića, preslišavao sam u sebi tekst za scenu koju je trebalo da odigram i kada sam podigao glavu, odjednom sam u ogledalu prepoznao inspektora Marjanovića. To mi se nikada ranije nije desilo – ovako je ulogu prokomentarisao Stanić.

Autori ovog serijala Predrag Gaga Antonijević i Nataša Drakulić, čija se peta sezona trenutno emituje na Superstaru i Prvoj televiziji, videli su u priči uz Vuka Kostića kao njegovog šefa i drugog oca samo Žarka Lauševića. Međutim, producent prvog dela Uglješa Jokić je dao predlog i založio se da se angažuje Tihomir Stanić, koji ga je oduševio kako glumi u pozorištu.

zarko-lausevic_161218_RAS-foto-Vesna-Lalic_11-1024x683

Žarko Laušević

U trenutno najgledanijem filmu u bioskopima “Zlatni dečko”, Ognjena Jankovića, ulogu menadžera Omera sjajno je odigrao baš Stanić. On je anagažman u ovom projektu prihvatio bez čitanja scenario, jer je imao poverenja u producenta, koji mu je promenio karijeru.

– Osećam neku vrstu duga prema Uglješi Jokiću. Da nije bilo njega, ne bih možda nikad ni igrao inspektora Marjanovića u seriji “Ubice mog oca”. Novu ulogu sam prihvatio a da nisam čitao scenario, a ni pitao šta igram – kazao je Stanić.

Laušević nije odigrao Marjanović, ali je dobio posle zapaženu rolu u seriji “Državni službenik”.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Kurir

Advertisement