Connect with us

Domaće serije

TUŽNO Ćerka Nenada Nenadovića u finalu serije IGRA SUDBINE! Bruner dobija NASLEDNICU! Evo KO je ONA!

Mina je u seriji dobila mali, ali važnu ulogu!

Published

on

Igra sudbine Bruner

Igra sudbine postala je omiljena među gledaocima. Tokom emitovanja ove serije glumci su prošli kroz mnogo toga, mogo novih lica se moglo videti, nažalost jedan od glavnih glumaca, Tomas Bruner, je u stvarnom životu preminuo.

Nenad Nenadović preminuo je iznenada, ali su čelni ljudi ove serije u sinoćnoj epizodi pokazali da ga ne zaboravljaju i na vrlo emotivan način odali su mu poštu prenosi Mondo.

Iako mnogi gledaoci nisu znali, mlada glumica koja je predstavljena kao ćerka Olge Ožegović zapravo je ćerka čuvenog Nenada Nenadovića. Svi su oduševljeni njenom lepotom i harizmom, ali jedna scena iz sinoćne epizode bila je vrlo emotivna.

U jednom trenutku Mina prilazi bebi oduševljeno i roditelje pita kako se zove. Oni otkrivaju da su bebi dali ime Nenad, a ona sva oduševljena pita da li može da ga uzme i uživa u zagrljaju malog Nenada.

Ova scena definitivno je nešto najemotivnije što smo mogli videti kroz sve dosadašnje epizode serije „Igra sudbine“.

Taj trenutak je izledao veoma emotivno.

Da podsetimo, glumac Nenad Nenadović preminuo u 57. godini. Nekoliko dana pre smrti primljen je u bolnicu zbog komplikacija izazvanih korona virusom.

Nenad Nenadović rođen je u Beogradu 20. oktobra 1964. godine.

Sa glumačkim pozivom susreo se još kao dečak kada je zaigrao u Vagi za tačno merenje. Usledile su uloge u seriji Povratak otpisanih, filmu Boško Buha… Voleo je rad i na televiziji pa je rado bio član ekipe Zooteke, emisije Pet-šou, Fazoni i fore. Bio je stalni član ansambla pozorišta „Boško Buha“.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/Prva

Izvor Film i TV/Kurir

 

 

Advertisement