Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE 3: Sledi veliki ŠOK! Strahinja će za Nadu morati da se bori protiv ROĐENOG BRATA!

Hoće li Nada i Strahinja raskinuti?

Published

on

Igra sudbine Nada Strahinja (2)

Igra sudbine 3 startuje zvanično večeras u petak 4. februara od 20.00 na TV Prva i to skoro pa troduplom epizodom koja će trajati neverovatnih sat i 45 minuta. Zbog toga nećemo gledati novu epizodu serije „Kolo sreće“ kojoj se vraćamo već u ponedeljak kada se priča u obe serije nastavlja normalnim tokom.

Međutim, nakon sinoćnjeg gostovanja na TV Prva konačno su neki detalji o narednom serijalu poznatiji. Za početak, ono što će biti jedna od najkontroverznijih promena u nastavku serije jeste da će Nadu i Strahinju sačekati težak period.

Naime, uprkos tome što su dobili bebu, odnosno ćerkicu Ružu, teški dani predstoje za Nadu i Strahinju. Nada je u međuvremenu postala uspešna modna kreatorka i smeši joj se blistava karijera. Međutim, to je donelo i probleme. Jedan od njih je taj što se oko Nade sada mota mnogo lepih i atraktivnih manekena koji bi svakoj devojci zapali za oko. Zbog toga on postaje ljubomoran.

Smeta mu tolika Nadina popularnost, kao i muškarci kojima je okružena. To će uticati na njihovu vezu, pogotovo kada se u priču uključi lik kog će tumačiti Ammarov rođeni brat Deni, a koji je mnogo uporniji kada je reč o osvajanju srca lepe Nade od ostalih lepotana.

Sledi li sukob braće oko srca Nade Galić?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/Prva

Izvor Film i TV/Kurir

Advertisement