Connect with us

Domaće serije

Dragana Mićalović OTKRIVA: Evo zašto je UNA bila NAJVOLJENIJI lik serije IGRA SUDBINE!

Hoće li Igra sudbine biti ista bez Une Hristić?

Published

on

Igra sudbine Una

Igra sudbine kao što znamo ostala je bez jednog od glavnih likova u seriji. Odlazak Dragane Mićalović i njene junakinje Une Hristić iz popularne telenovele nije prihvatila sa prevelikim oduševljenjem. Ipak, šou se nastavlja. Una se neće vraćati u seriju, barem ne koliko je za sada poznato, a obožavaoci para Una i Luka, kao i Dragane Mićalović, u nekom trenutku moraće da se pomire sa tim.

Međutim, činjenica je da je Una Hristić obeležila seriju, baš kao što je činjenica je njen lik bio i ostao jedan od najvoljenijih. Glumica Dragana Mićalović krajem prošle godine je i otkrila šta je to u Uni što je u toj meri privuklo gledaoce, učinilo je nezamenljivom u novim epizodama, a fanove podstaklo na burnu reakciju na društvenim mrežama kada se saznalo da Une u novoj sezoni neće biti.

– Od Une bih volela da naučim ponešto. Ona je idealna devojka i idealan prijatelj. Neko ko se stoički bori sa svim problemima, gubicima, a istovremeno verna prijateljica, vredna i hrabra. Volela bih da posedujem njenu hrabrost. Ona je jedina u celoj priči koja nema nijednu mrlju i ni sa kim nije povezana. Volela bih da Una do kraja ostane dosledna svojim principima, moralu i načelima za koje se bori. Da ona bude ta koja će da predstavlja mladim ljudima uzor, nešto što još nije izumrlo u ovom ludom i brzom vremenu. Verujem da takve osobe i dalje postoje, pošto neke od njih i poznajem – poručila je Dragana Mićalović prošle godine.

Njena Una je bez sumnje ostala uzor mnogim strastvenim gledaocima serije „Igra sudbine„, a potvrdu da je to tako Dragana svakodnevno dobija u porukama na društvenim mrežama od mnogobrojnih devojčica koje poručuju da bi volele da budu kao ona kad porastu. Nažalost, Une danas u seriji „Igra sudbine“ više nema, ali ostaje sećanje na devojku koja je svima bila uzor.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor Film i TV

Advertisement