Connect with us

TV

MILE KUPUS stvarno POSTOJI! Prijatelj je ovog glumca iz serije “Igra sudbine”

Glumac Marko Radojević stekao je simpatije gledalaca zahvaljujući ovom simpatičnom liku

Published

on

Mile-Kupus-Igra-sudbine

Mile Kupus je jedan od novih likova u seriji “Igra sudbine”, koji je, čini se, izazvao najveću pažnju među gledaocima. Tako je mladi glumac Marko Radojević došao u žižu javnosti, koji kaže da su ljudi počeli da ga prepoznaju na ulici.

– Lik je malo čudan, nesvakidašnji. Interesantan je i lepo napisan, tako da sam shvatio da će odmah biti primećen – rekao je Marko Radojević, za koga su mnogi pomislili da je iz Vojvodine, a zapravo je iz Niša. – Vojvođanski akcenat “skockao” sam po Balaševiću, a i po tome kako je meni ušlo u uvo. Tako je krenulo i tako se sada nastavlja.

Na pitanje kako je došlo do ideje da se njegov lik zove Mile Kupus, Marko otkriva da je njegovom imenu kumovao Stevan Piale. Evo i kako.

– Stevan je, zaista, sreo momka koji se zove Mile i kome je nadimak kupus. Upisao ga je u telefon Mile Kupus. Ispričao je tu priču Žarku (Jokanović), a onda je on došao na ideju da ubaci taj lik u seriju – otkriva Marko, dodajući da se nije nadao da će postati stalni član ekipe.

– Bio je kasting, na kojem sam bio za neke male uloge. Dobio sam da igram Mileta Kupusa, koji nije bio u planu da se širi. Međutim, njima se to dopalo i jedan snimajući dan prerastao je u deset. A deset dana je preraslo u celu treću sezonu.

Pre nego što je zaigrao u “Igri sudbine”, Marko je bio primećen u epizodnoj ulozi u seriji “Azbuka našeg života”. Tumačio je lik Pepea, Lukinog dečka.

– Trenutno snimam “Heroje Halijarda” za Contrast studios. Ozbiljan projekat i produkcija, tako da će taj film i serija (“Vazdušni most”, prim.aut) nadmašiti mnoga očekivanja i standarde. Uskoro izlazi film “Bilo jednom u Srbiji” Petra Ristovskog. Na relaciji sam Niš – Beograd, autoput mi je druga kuća – rekao je Marko, koga ćemo u budućnosti češće viđati na malom i velikom ekranu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement