Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Evo da li će se Strahinja i Nada STVARNO RAZVESTI!

Ako se zaista razvedu, Nada će se na kraju udati za NJEGA!

Published

on

Igra sudbine Nada

Igra sudbine 424. epizoda donela nam je još jedno veliko izenanađenje. Izgleda da su Strahinjini strahovi bili opravdani. Nada zaista nije mogla da odoli svim izazovima svog posla. Zaviša će biti kamen o koji će se njiha budućnust spotaći i razbiti u milion komadića. Hoće li ovo zaista biti neslana igra sudbine, ili će nove epizode, ipak, doneti nadu za pomirenje? Da li će se Nada i Strahinja stvarno razvesti?

U prethodnoj epizodi videli smo potresan razgovor sestara Galić. Nada je imala veliko priznanje za svoju sestru Milu. Baš ono koje ova nikada nije poželela da čuje. Razvešće se. Iako je Mila prihvatila to što joj je sestra rekla, da više nije zaljubljena u Strahinju i da prema Zaviši gaji ozbiljna osećanja, ona je do kraja verovala da će Nada zbog Ruže odustati od te nemoguće ljubavi.

Međutim, nakon što je posetila Strahinju u kancelariji i videla njegovu novu sekretaricu Nada je sada sigurna da za Ružu ne priželjkuje budućnost u razorenom braku. Ali ne želi ni da se bori za isti. Više ne voli Strahinju i želi da ga napusti. Bez ikakvog dvoumljenja.

Da li je moguće da će se to u nastavku i dogoditi. Ako se ponovo vratimo originalnom scenariju na kom je zasnovana radnja serije „Igra sudbine„, Nada zaista ne ostaje u braku sa Strahinjom, baš kao što ni Luka ne završava sa Unom. Luka i Nada na kraju bi trebalo da završe zajedno, što nam sugeriše da će se Nada zaista razvesti od Strahinje, ali i da će se Strahinja vratiti starim porocima.

Već smo videli da je bilo nekih odstupanja u radnji serije do sada od originalnog scenarija, ali ova crta se podudara sa očekivanim razvojem situacije. Zbog toga, donekle naslućujemo da nas u narednim epizodama zaista očekuje Strahinjin i Nadin razvod. A šta će biti sa malom Ružom?

DEN BRAUN: IZGUBLJENI SIMBOL – SAMO NA KANALU FOX

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 425. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Advertisement