Connect with us

Domaće serije

JUNACI NAŠEG DOBA Mina Lazarević otkriva SVE o drugoj sezoni! Evo šta čeka MAJU u nastavku!

Šta nam donose nove epizode serije „Junaci našeg doba“

Published

on

Junaci našeg doba

Junaci našeg doba 2 nakon emitovanju na kanalu Superstar, u utorak 8. februara premijerno je počela da se prikazuje i na RTS 1, gde ćemo nove dogodvštine Čičanovića gledati radnim danima od 20.00.

Mnogi ne znaju da je u seriji “Junaci našeg doba” ulogu Maje, snažne i zrele žene, supruge glavnog junaka Miroslava Čičanovića Čička, Siniša Pavić pisao upravo za Minu Lazarević.

– Imala sreću da mi karijera započne i odmah krene munjevitom brzinom baš sa serijom Siniše PavićaPorodično blago“ – priseća se Lazarevićeva uloge Čupke koja ju je odmah svrstala u red najpopularnijih glumica u zemlji.

Zahvaljujući saradnji koja traje već dve decenije, došlo je do toga da dobije ulogu napisanu specijalno za nju.

– Tada sam bila jako ponosna na to što počinjem sa Sinišom, a još ponosnija sam sada kada on piše nešto za mene. Mislim da je to velika privilegija koju glumac može da ima u toku karijere – da jedan pisac, posebno pisac kao što je Pavić, stvara ulogu baš za njega – ističe glumica.

O samoj seriji Mina kaže da oslikava društvo i realnost u kojoj živimo, ne samo sada, već i u budućnosti:

– Mi i sada gledamo „Bolji život„, “Porodično blago”, “Belu lađu”… sve te serije su i dalje aktuelne. Siniša je, u neku ruku, vizionar, jer je uvek umeo da svojom satirom na pravi način oslika društvo – ne samo trenutno, nego i da predvidi nekoliko koraka unapred šta iz ove situacije može dalje da se desi. Mislim da je to jedan od razloga večnosti i uspešnosti njegovih tekstova – smatra Lazarevićeva i dodaje:

– Izazova na snimanju je mnogo. Nekada su najveći izazov te opšte situacije, kao kada je temperatura 50 stepeni, na vama je šminka koja se topi, nemate način da se rashladite, a kraj snimanja se ne vidi. Ipak, mi smo svi “velika deca”, trudimo se da se šalimo i da nekako lakše i lepše prođemo kroz ceo taj proces, tako da je mnogo anegdota, i onih koje sami stvaramo, i onih koje se spontano dešavaju. Na snimanje dolazim uvek u lepom raspoloženju i trudim se da se dobro provedem, jer radim posao koji volim. Uostalom, kada ekipu serije predvodi jedan tako iskusan tim kao što su Pavić i Miša Vukobratović, šta vam kao glumcu drugo preostaje nego samo da se baškarite.

U novim epizodama Maja doživljava promene zbog kojih trpi njena porodica. Ona će pokušavati da održi harmoniju i red u kući dok gradi sopstvenu karijeru.

– Maja se u novoj sezoni menja, pokušava da sa svojim nezgodnim, impulsivnim temperamentom egzistira u još uvek muškom svetu kao poslovna žena koja želi da napreduje u karijeri.

Mi žene moramo imati posebnu strategiju za borbu, ali ona se ne pravi sa 18 godina, tako što sebi kažemo: „To je to“. Potrebno je stalno snalaženje i „plivanje“, to je jedan maraton i mora se imati puno snage, kako psihičke, tako i fizičke da bi se opstalo. Treba imati principe, ali se moraju praviti i kompromisi, u mom slučaju mali – zaključuje glumica.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Izvor RTS/24sedam.rs

 

Advertisement