Connect with us

TV

DENI MEŠIĆ: U seriji “Igra sudbine” PREOTEĆE bratu ŽENU, a privatno je njemu SLOMLJENO SRCE…

Atraktivni glumac nema mnogo sličnosti sa Zavišom koga tumači u sapunici

Published

on

Deni-Mesic-Zavisa-Igra-sudbine

Mladi i perspektivni glumac Deni Mešić jedan je od 20 glumaca koji su se pridružili ekipi serije “Igra sudbine” u trećoj sezoni. Odmah je privukao pažnju javnosti, ponajviše zbog starijeg brata Ammara Mešića, koji u popularnoj sapunici igra Strahinju. Kuriozitet trećeg ciklusa je to što se Deni nameračio da rođenom bratu “ukrade” ženu (Nadu). Doduše, samo na malom ekranu.

Deni je, kao i Ammar, rođen u Prijepolju, ali već duže vreme živi u Sarajevu, gde je studirao glumu. Do sada se ostvario u brojnim pozorišnim i televizijskim ulogama, poput one u seriji “Konak kod Hilmije”.

Kada se ne bavi glumom, boravi u prirodi. Zbog toga mu je omiljeno godišnje doba leto. Svake godine kampuje na Jadranskoj obali. Tada bude, kako kaže, slobodan, među borovima, suncem, morem i pticama, koje ga bude umesto alarma.

Veoma je vezan za društvo iz detinjstva. Najviše mu nedostaju spontana okupljanja drugova i drugarica na kraju ulice: “Ako nekoga nema, onda odemo kod njega ili nje do kuće, da proverimo što nije došla/došao. Tad smo se zanimali jedni za druge, bilo nam je bitno da smo svi fizički tu, a sad smo tu online”.

Najgori savet koji mu je neko dao glasi: “Ne sekiraj se, sve će proći pa i to”.

– Svaka neugodna ili teška situacija u meni se zarezuje, i takve situacije me čine osobom. Mislim da samo naučimo da živimo s tim “proći će”.

Najviše voli da jede sve vrste paste. Kaže, jeo bi je za doručak, ručak i večeru. U prijateljstvu najviše ceni iskrenost. Sa svojim prijateljima uvek nastoji da bude iskren. Ako je tužan, srećan, besan… sve to voli da podeli sa njima.

Na ženi prvo primeti zube: “Lepše mi je videti osobu sa lepim zubima nego sa sređenom kosom, noktima…”

Priznaje da su mu u ljubavi često lomili srce. Emotivan je i to ne krije. A na pitanje šta je najslađe što je učinio za devojku – odgovara:

– Sve što radim u odnosu na nju, trudim se da radim najslađe. Pa čak i da je nerviram.

Reč koja mu najviše zvuči “seksi” glasi: “Golubice moja”.

Svoju biografiju bi nazvao “zoološki vrt”, a pet stvari bez kojih ne bi mogao da živi su: voda, životinje, priroda, ljubav, osobe do kojih mu je stalo.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo IMDb / Printscreen Instagram

Izvor Azra

Advertisement