Connect with us

Top Story

Iva Štrljić OTKRIVA sve o novoj ulozi: Volećete je više od DIJANE ERSKI! Evo i ZAŠTO

Popularna glumica najavljuje da sa novom ulogom stiže i nova transformacija

Published

on

Iva-Strljic-Dijana-Erski

Vest da u trećoj sezoni neće biti Dijane Erski rastužila je mnoge gledaoce popularne sapunice “Igra sudbine”. Mada je sa uživanjem igrala ovu modnu kreatorku, Iva Štrljić je morala da odustane od uloge koja joj je donela veliki uspeh. Razlog je bio nova velika uloga u novoj seriji.

– Meni je 2021. godina bila nezaboravna. Donela mi je ogroman uspeh, čak 10 nagrada za ulogu Dijane Erski u seriji “Igra sudbine”, i na kraju mi je podarila još jednu veliku ulogu, u novoj velikoj seriji, sa kojom započinjem 2022 – rekla je Iva Štrljić.

Plavokosa glumica uveliko se priprema za snimanje nove serije, o kojoj će se uskoro više znati:

– Pre nego što smo završili snimanje “Igre sudbine”, imala dogovor za novu seriju kojoj se posebno radujem. Verujem da ćete taj novi lik zavoleti jednako kao Dijanu Erski, ako ne i malo više.

Iako je uloga još obavijena tajnom, Iva Štrljić poručuje da će gledaoci biti oduševljeni njenom novom transformacijom:

– Svaki umetnik i svaki glumac trebalo bi da se trudi da u svakoj narednoj ulozi bude bolji. Čar našeg posla jeste transformacija, da pokažemo šta još sve umemo. Zato mi je drago što sam dobila ozbiljnu i veliku priliku da pokažem kakve još likove mogu da igram – završava glumica.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Foto Printscreen Instagram

Izvor Film i TV / Star

Advertisement