Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 428. epizoda: Nada OSTAVLJA Strahinju zbog Zaviše! A onda sledi ŠOK!

U petak, 11. februara, od 20.00 na TV Prva

Published

on

Igra-sudbine-428-epizoda2

Igra sudbine 428. epizoda donosi nova uzbuđenja u najturbulentniju vezu u trećoj sezoni popularne domaće sapunice. Posle nekoliko godina ljubavi, Nada (Milica Tomašević) i Strahinja (Ammar Mešić) su na korak od toga da na svoj brak stave tačku.

Nakon što je postala uspešna modna dizajnerka, Nada je promenila pogled na svet i na svoje okruženje. Počeli su da joj se udvaraju drugi muškarci, zbog čega se ponovo osetila poželjno. Sa druge strane, Strahinjina ljubomora i konstantan pritisak da je sačuva samo za sebe počeli su da je pritiskaju. Sve to je doprinelo da se Nada oseća usamljeno i neshvaćeno.

Na početku novog ciklusa, videli smo da je maneken Zaviša (Deni Mešić) uspeo da osvoji njenu pažnju, ali i srce, pa Nada počinje da razmišlja o tome da na brak sa Strahinjom stavi tačku. U novoj epizodi rešila je i da donese konačnu odluku.

Na to ju je nagovorio Zaviša, jer je želeo da zna da li će biti ljubavnici ili nešto više od toga. I ona sada nema nedoumicu. I dok je Nada čvrsto rešila da nastavi svoj život sa Zavišom, dogodiće se neočekivana situacija. Tića (Darko Tomović) će u kafani pronaći Strahinju bez svesti…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement