Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 112. epizoda: Viktor saznaje KO mu je OTAC! Ali to će saznati još neko. Evo i KO!

Goca je nemilosrdna prema Momčilu!

Published

on

Kolo sreće 112. epizoda koja se na programu TV Prva emituje u petak 11. februara od 21.00 ponovo će zavrteti rolerkoster sudbine i na videlo doneti jednu veliku istinu.

Ognjen pokušava da dopre do Tereze, ali ona ne samo da je podigla zid, već počinje i da napada brata. Konflikti zaposlenih u Bojanovoj kuhinji se nastavljaju, a netrpeljivost između Kaće i Vanje samo raste! Nakon što pristane da se vidi sa Momčilom, Gordana mu saopštava da neće da igra igrice i nagoveštava mu da će teško povratiti njeno poverenje. Časovi bontona koje Elena drži Ljubi, ne idu baš najbolje. Viktor konačno saznaje ime svog oca, ali nije jedini – njegovo ime će čuti i Danica.​

Glavne uloge u seriji Kolo sreće 112. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

 

Advertisement