Connect with us

Domaće serije

Sloboda Mićalović otkrila ŠTA misli o tome što joj sestra glumi MAJKU u seriji TAJNE VINOVE LOZE!

Ove reči svako bi poželeo da čuje!

Published

on

Tajne vinove loze 2

Tajne vinove loze 2 stižu na male ekrane krajem marta, odnosno, odmah po završetku emitovanja reprize prve sezone na kanalu Superstar. Već smo pisali o tome da u nastavku gledamo i Draganu Mićalović i to u roli majke glavne junakinje Vere, koju glumi njena rođena sestra Sloboda Mićalović.

Gostujući u emisiji „Kec na jedanaest“, Sloboda Mićalović je pričala o projektima u kojima glumi, a dotakla se i te priče sa Draganom.

– Nisu mogli da nađu bolju osobu i tačniju da igra moju majku. Super se snašla. Gorčin Stojanović je reditelj koji je režirao taj set, Ana Marija Rosi isto. Nas dve se naravno ne srećemo u seriji, ali super je ona. Baš navijam za nju, jer sama krči svoj put. Nije joj baš lagano, jer misle da ja tu nešto pomažem, a to nema veze s mozgom – rekla je Sloboda Mićalović na K1 televiji.

Lik Verinog oca dočaraće Lazar Nikolić.

Upoznaćemo i Tadiju – Vukovog, Ružinog i Zoranovog dedu kog će u seriji tumačiti glumac Miodrag Krstović. Iako smo u prethodnom ciklusu već videli kako su Vuk i Zoran izgledali kao tinejdžeri, priča će nas ovog puta odvesti još dalje u prošlost. Pa ćemo dva brata i sestru Tomović videti kao klince.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/Telegraf/K1

 

 

Advertisement