Connect with us

Domaće serije

Milan Marić otkriva SVE o seriji PAD! Evo KAKO će izgledati njegov ŽARKO LAUŠEVIĆ!

Posle Tome Zdravkovića Milan Marić postaje Žarko Laušević

Published

on

Milan-Maric-Zarko-Lausevic-serija-Pad

Serija „Pad„, zasnovana na autobiografiji Žarka LauševićaGodina prođe, dan nikada uskoro počinje sa snimanjima, a privilegija da dočara našeg poznatog glumca pripala je Milanu Mariću. Ovim izborom bio je zatečen i sam Marić, koji je, kako on kaže, ponudu da posle Tome zaigra u još jednom biografskom filmu, i to o životu Žarka Lauševića dočekao u neverici.

– Knjigu sam pročitao još kada je izašlo prvo izdanje, a scenari serije je prilično emotivan i kompleksan, samim tim je i ogroman izazov za sve nas – poručuje glumac koji je tokom prethodne godine ostvario uloge u pomenutom „Tomi„, ali i u serijama „Besa“ i „Državni službenik„. Ipak, pred njim je, kako to i sam priznaje – nova vrsta izazova.

O Žarkovom životu Milan ne zna mnogo, tako da će u okviru zadatih okvira graditi svog Lauševića, koji će biti fiktivni lik koji je on sam osmislio, ali će se truditi i da sebe izmesti iz zone komfora i da se udalji od sopstvenog senzibiliteta kako bi uspeo da „otključa“ Žarka u sebi.

– Sa Žarkom sam radio na seriji „Državni službenik“, ali o ovom projektu još nismo stigli da razgovaramo. U svakom slučaju, važno je shvatiti da svrha ove serije nije dokumentarna rekonstrukcija događaja, već pokušaj da se dočaraju vreme i ljudi unutar takvog ludog vremena – zaključuje Marić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/Blic Super TV

Advertisement