Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 429. epizoda: Una zatiče Sofiju i Luku dok se LJUBE! Ali to nije SVE!

Sofija misli da je ona Lukina žena!

Published

on

Igra sudbine 429. epizoda koja na kanala TV Prva stiže u ponedeljak 14. februara od 20.00, pokvariće ovaj Dan zaljubljenih mnogima koji su verovali da je ljubav večna. Pogotovo Nadina i Strahinjina. Ali još jedna ljubav će se naći pred izazovom. I to ona koja nije još ni počela da se rađa.

Nakon što je Nada saopštila Strahinji da hoće razvod, priča o njenom ljubavniku je počela da se širi. Tako je ta informacija stigla i do Debeljka, koji odbija da poveruje u to. Da li je moguće da je toliko pogrešio? Da li je moguće da je Nada ta koja ima ljubavnika, a ne Strahinja ljubavnicu.

Pošto je Luka zaboravio svoje dete u vrtiću, vaspitačica ga dovodi kući gde zatiče Luku i Sofiju kako se ljube. Sofija je ubeđena da je Lukina supruga, i u to pokušava da uveri i vaspitačicu kojoj nije bilo svejedno kada je videla njihov poljubac.

Vukašin od Ivana traži uslugu, kako bi zajedno pokušali da zaštite Adu od opasnosti koja joj preti…

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 429. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović, Ivana Panzalović, Slobodan Stefanović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV

 

Advertisement