Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 113. epizoda: Goca saznaje Drininu VELIKU TAJNU! Ali nije JEDINA!

Drina je u velikoj opasnosti!

Published

on

Kolo sreće 113

Kolo sreće 113. epizoda koja se na programu TV Prva emituje u ponedeljak 14. februara od 21.00 napokon će otkriti Drininu veliku tajnu. Ali pored onoga koji će poželeti da joj pomogne, tu tajnu će čuti i neko ko nije smeo.

Bojan zatiče majku na romantičnoj večeri sa profesorom u svom restoranu. Momčilo se žali Leni. Teško mu pada činjenica da Gordana misli da je došao u selo da je ispituje, a ne zato što mu je stalo do nje. Iznerviran zbog činjenice da u kući nije zatekao Jelisavetu, Bojan dolazi u pansion i moli Vanju da mu kaže gde je. U razgovoru sa Drinom, Gordana saznaje da je bivši ucenjuje za 10.000 evra. Rešena je da joj pomogne, ali ne sluti ko ih prisluškuje… ​

Glavne uloge u seriji Kolo sreće 113. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Advertisement