Connect with us

SAPUNICE

Ljubav na pomolu 1. epizoda: KEREM je zgodan i bogat, a AJŠE lepa i siromašna. VENČAĆE SE IZ INATA!

U ponedeljak, 14. februara, od 11.15 na TV Prva

Published

on

Ljubav-na-pomolu-1-epizoda

Ljubav na pomolu 1. epizoda: Kerem je zgodni i koketni sin jedne od najbogatijih istanbulskih porodica, koja se bavi proizvodnjom tekstila. On je lep, pametan, zgodan i pravi plejboj koji živi punim plućima. Ali, njegov stil života ne nailazi na očevo odobravanje. Zbog toga ne može da dospe na poziciju koju priželjkuje u kompaniji.

S druge strane, Ajše je pametna i lepa devojka koja potiče iz siromašne porodice. Zaposlena je u fabrici Keremovog oca i pod stalnom kontrolom posesivne braće. Ajše jedini spas vidi u udaji za svog voljenog Berka, ali njena braća imaju druge planove. Po svaku cenu žele da je udaju za bogatog komšiju Sabrija, a kako bi se spasila, Ajše saopštava Berku da što pre mora da je oženi.

Nažalost, to se ne uklapa u njegove planove, jer Berk ne samo da se plaši Ajšine braće, već mu je ideja braka potpuno neprihvatljiva. Da stvar bude gora, Aješe ga hvata u preljubi i to sa svojom najboljom drugaricom.

Nakon Berkove izdaje, Ajše planira “ljubavnu zamku” u koju uvlači Kerema! Iako u startu nije raspoložen za njene igrarije, Kerem brzo uviđa da bi mu dogovor sa Ajše, doneo korist. Svako će dobiti ono što mu je potrebno – Ajše osvetu i slobodu od braće koja žele da je udaju za čoveka kog ne voli, a Kerem očevu poziciju u firmi.

Da li će siromašna devojka i bogati momak živeti srećno do kraja života ili će ih ova “ljubavna zamka” zarobiti zauvek?

Romantična komedija “Ljubav na pomolu” ima 114 epizoda, a glavne uloge igraju Čaglar Ertugrul i Burdžu Ozberk.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Continue Reading
Advertisement