Connect with us

TV

Boris Pingović, NIKŠA KORLAT iz serije “Igra sudbine”: ŠOKIRAN! Dobija PRETNJE zbog Milice Milše!

Okani se Ade Kanačke ili…

Published

on

Niksa-Korlat-Igra-sudbine-Boris-Pingovic

Nikša Korlat, koga tumači glumac Boris Pinković, pojavio se na polovini druge sezone serije “Igra sudbine” kao potencijalni udvarač Ade Kanački. Na trenutak je pretendovao da u srcu junakinje popularne sapunice zauzme mesto Ivana Ožegovića. Bilo je reči i o tome da su Vid i Nora njegovi sin i ćerka, jer je spavao sa njihovom majkom baš u trenutku kad i Cole, za koga se kasnije ispostavilo da je pravi otac blizanaca. A onda je stigla treća sezona a sa njom i novo Nikšino lice.

– Nikša je otišao kada smo završili priču. Nismo znali da će se treća sezona snimati, ali na zahtev publike i procenu TV Prva nastavili smo sa poslom. Nikša je u početku bio dobar lik. Posebno je bio osetljiv na Adu, na koju “trza” od školskih dana. Videćemo šta će biti u trećoj sezoni, svašta se poizdešavalo, ko zna. On ima vizuelnost na koju žene pozitivno reaguju, tako je napisano u scenariju. Žarko Jokanović je “kriv” za to, a ja moram da ga takvog donesem i opravdam – rekao je, u emisiji “Kec na 11”, Boris Pinković.

Odmah na početku emitovanja sa njegovim likom, glumac je doživeo neprijatnost od obožavalaca Ade Kanački, koji ne razlikuju fikciju i stvarnost.

– Ja sam plaćen po danu, pa moram uvek da budem u trećoj brzini, jer mi uvek nagomilaju mnogo scena (smeh). Moj lik se pojavio na polovini druge sezone “Igre sudbine”. Pre toga, moram da priznam, nisam pratio tu seriju, ali morao sam da počnem. Čuo sam priče da je to najgledaniji televizijski sadržaj, o čemu nisam mnogo razmišljao. Ali, kada sam se pojavio u onom delu epizode “gledaćete”, sekvenci iz sledeće epizode u kojoj se Milica Milša kao Ada Kanački i moj lik Nikša Korlat upoznaju, meni je putem “Instagrama” stiglo toliko poruka… Da se okanem nje, da slučajno nešto ne pomislim na tu temu, da je ona u srećnoj vezi sa Ivanom Ožegovićem.

Glumac kaže da je bio zatečen, iako je reč o benignim porukama, zbog čega je ovo iskustvo morao da podeli sa kolegama.

– Skrinšotovao sam poruke i poslao ih u grupu, koju imamo mi glumci iz serije. Na to su mi kolege rekle: “Šta to tebe čudi, čoveče”. Tada sam shvatio koliki je fenomen ta serija, tu tajnu vezu koju ima sa gledaocima.

Verni gledaoci koji pomno prate seriju veruju da je Nikša smislio pakost protiv Ade, pa da je u toj nameri oslobodio Ritera iz zatvora. Boris je ostao tajnovit po tom pitanju:

– Mi glumci smo u sličnoj poziciji kao publika, jer ni mi ne znamo unapred šta će se dogoditi sa našim likovima. Naravno, saznamo pre publike, ali ne mnogo jer se serija snima i trčimo ukorak sa emitovanjem. Ozbiljno se i dinamično radi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement