Connect with us

Domaće serije

U seriji IGRA SUDBINE je Lukin psihijatar, a privatno je preživela POKUŠAJ UBISTVA! Evo KO je Sara Berger!

Glumica Ivana Panzalović preživela je veliku tragediju!

Published

on

Ivana Panzalović

Igra sudbine prošlog petka vratila se sa trećom sezonom, doduše bez dana pauze, a već od prvog trenutka izazvala je more reakcija. Novi likovi definitivno je ono što je obeležilo novi ciklus, a među najkontroverznijim pojačanjima je junakinja glumice Ivane Panzalović. Naravno, reč je o Lukinoj psihijatrici koja se prihvatila ozbiljnog zadatka da sredi haos u Lukinoj glavi.

Međutim, ono što je domaća publika pomalo zaboravila jeste to da je i sama glumica pre nekoliko godina proživela pravu tragediju koja ju je umalo koštala života. Naime, Panzalovićku joj je 2017. godine tadašnji verenik, čuveni beogradski hirurg, pucao iz pištolja u glavu, nakon čega se ubio. Glumica, igrom sudbine, nije podlegla ranama, a 5 godina kasnije tumači baš lik psihijatra u najgledanijoj domaćoj seriji. Kako je istakla u intervjuu za TV Prva, upravo joj je bogato iskustvo sa psihijatrima koji su joj stručno pomogli da se izbori sa posledicama ove tragedije bilo od koristi u kreiranju lika Sare Berger.

Međutim, ono što je mnogima zapalo za oko kod njene junakinje u seriji jeste kontroverzan stil oblačenja, a na pitanje novinara da li zaista postoje takvi psihijatri, glumica je razvejala sumnje.

– Dugo sam posećivala razne psihijatre, i da, imala sam i takve psihijatre koji se tako oblače – poručila je Ivana stavivši do znanja da o nečijoj stručnosti ne bi trebalo suditi prema tome kako se oblači.

Hoće li doktorka Sara uspeti da izleči Luku u narednim epizodama – tek ćemo videti.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Ammar Mešić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović, Ivana Panzalović, Slobodan Stefanović…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV

Advertisement