Connect with us

Top Story

Sandra Bugarski OTKRIVA do kada ćemo se družiti sa PANČETOM! Ovo mnogi nisu OČEKIVALI

Scenario ili njenih misli delo – čija je Marica Pančetović?

Published

on

Sandra-Bugarski-Igra-sudbine

Pančeta iz sapunice “Igra sudbine” jedan je od najpopularnijih likova u domaćim serijama koje se trenutno emituju na malim ekranima. Pančetu tumači Sandra Bugarski, koja je od samog početka postala bliska publici. Da bi takav lik zaživeo, prema njenim rečima,  osim dobre glume neophodan je dobar scenario.

– Mnogo volim da igram Maricu. Nemamo mi glumci uvek priliku da dobijemo jedan pravi, dobar komad mesa, pa da onda sa njim pravimo dobro jelo. Nekada se dovijaš, praviš “pitu” od minimalnih sredstava. A Pančeta je stvorena za široku glumačku igru i ja sam to iskosristila – rekla je Sandra Bugarski.

Ljudi je poistovećuju sa likom koji tumači, zbog čega se stekao utisak da Sandra često improvizuje i da je mnogo toga od sebe dala Pančeti.

– Pitaju me da li ubacujem malo “nešto svoje”. Ne, izgovravam sve od reči do reči kako je napisano. Jako sam precinzna, kao i moje kolege. Ako neko hoće nešto da izmeni u tom dijalogu, to ide u dogovoru sa reditelje pre nego što započnemo snimanje scene. Jako lepo se družimo. Dugo radimo i nećemo vam izlaziti iz kuće skoro. Potpisali smo ugovor za još 170 epizoda, tako da ćete gledati mene i moje drugare još dugo – poručuje Sandra.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Advertisement