Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE 2 U nastavku otkrivamo NAJVEĆU TAJNU Verine prošlosti! Evo o čemu je reč!

Šta se to krije u prošlosti Verine majke?

Published

on

Tajne-vinove-loze-sezona-2

Tajne vinove loze 2 uskoro će pokucati na naša vrata! Odnosno, na naše male ekrane. Trenutno, na kanalu Superstar od ponedeljka do četvrtka od 21.00 pratimo reprizu prve sezone. Odmah po završetku prvog ciklusa, krajem marta u istom terminu sledi dugoočekivani nastavak i povratak avanturama dve vinogradarske porodice na relaciji Subotica – Negotin.

Kao što je već poznato, u drugoj sezoni nastavlja se Vukova i Verina borba za njihovu ljubav, ali i za očuvanje starih sorta grožđa i vina, kao i trka za novim, posebnim, koje će opčiniti svet. Na tom putu, glavne junake čeka pregršt izazova, muka i problema, a život ne bi bio potpun da u njemu nema i radosti. Upravo sve ovo je i neizostavan začin druge sezone čijih ćemo 36 novih epizoda, kako obećavaju iz produkcije, gledati sa još većom strašću i neizvesnošću.

Garancija tome su i glumačka pojačanja koja će radnju serije povesti u novom pravcu. Govoreći o svom liku, Verine majke Milice, glumica Dragana Mićalović istakla je da joj je bilo veoma čudno kada su je pozvali da igra majku svojoj sestri Slobodi.

– Kada su mi to ponudili, mislila sam da su pogrešili. Pitala sam ih da li su hteli da kažu da ću biti njena sestra? Onda su mi objasnili da ću igrati njenu majku u prošlosti, a još zanimljivije mi je bilo to što se moj lik u seriji zove Milica. Scenarista to nije znao, ali Slobodina i moja majka se zaista zove Milica. Zbog svega toga, a i činjenice da ću glumiti uz tako sjajne glumce, među kojima je i jedan Miki Krstović, bila mi je čast da prihvatim ulogu u ovoj seriji – poručuje Dragana Mićalović, dodavši da cilj njene uloge neće biti samo da prikaže kako je Vera izgledala kao mala, već da objasni kako su Smiljanići stigli u Negotin.

– Iako mnogi misle da su Vera i njena porodica poreklom iz Negotina, to nije istina. U novoj sezoni saznaćemo malo više o njihovoj prošlosti. Oni su se u Negotin doselili i to iz Subotice. Tako da ćemo videti taj deo njihovog života, pre nego što su došli za Negotin – objasnila je Dragana, na osnovu čega se može zaključiti da Tomoviće i Verinu porodicu ne povezuju samo ona i Vuk, već da te veze sežu mnogo dublje u njihovu prošlost.

Pitamo se, zašto je Verina majka došla u Negotin i da li to ima neke veze sa Tomovićima?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor Film i TV/K1

 

Advertisement