Connect with us

TV

ŠOK! Razvodi se LILA iz serije IGRA SUDBINE! A evo i od KOGA!

Signali se mogli naslutiti još pre 10 dana! A evo i kako!

Published

on

Tetka Lila Igra sudbine

Igra sudbine Danici Ristovski je sa ulogom Lile donela veliku slavu u hiljadama domova širom Srbije. Upravo zbog toga sve je iznenadila vest da se Danica i njen suprug Lazar Ristovski posle 42 godine skladnog braka – razvode. Ipak, kako navode neki mediji, signali o razvodu mogli su se naslutiti još pre dve nedelje.

Glumački par Danica i Lazar Ristovski odlučili su da se razvedu nakon 42 godine braka, a samo 10 dana pre nego što je ova vest dospela u javnost, glumica je u programu uživo upitana za supruga. Njen odgovor tom prilikom mogao je naslutiti da u njihovom odnosu stvari ne funkcionišu najbolje.

Danicu Ristovski publika već dve godine gledao kao Lilu u seriji „Igra sudbine„, a upravo tim povodom glumica je gostovala na TV „Prva“ u specijalnoj emisiji posvećenoj kraju druge i početku treće sezone pomenute serije.

Voditelj emisije Miloš Urošević tada je upitao Danicu da li postoji šansa da i njen suprug Lazar Ristovski zaigra u „Igri sudbine„.

– Pa, to biste morali njega da pitate – kratko i odsečno je odgovorila glumica, a voditelj je još jednom postavio pitanje.

– Ali evo pitam vas, pošto scenarista Žarko Jokanović voli da pravi te porodične zaplete – rekao je voditelj.

– Ne znam, to zaista morate njega da pitate – ponovila je Danica, stavljajući do znanja da ne želi da govori na temu braka i supruga Lazara.

Podsetimo, vest o razvodu poznatog glumačkog para u javnost je dospela sinoć.

Imajući u vidu da su važili za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova na javnoj sceni Srbije, teško je i pretpostaviti šta bi mogao biti uzrok razlaza dvoje renomiranih glumaca, piše „Gloria“.

– Nismo se razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca – izjavio je Lazar u ekskluzivnoj ispovesti za pomenuti magazin.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor Film i TV/ Kurir

 

Advertisement