Connect with us

Domaće serije

UBICE MOG OCA 6 Otkrivamo SVE o novoj sezoni! Evo KADA gledamo ŠESTI CIKLUS!

Hoćemo li konačno saznati KO je ubio Aleksandrovog oca?

Published

on

Ubice mog oca 6 (1)

Ubice mog oca okončale su se velikim finalom prikazanim u nedelju 13. februara na kanalu Superstar. Još dve epizode predstoje gledaocima koji seriju prate na TV Prva tako da se nećemo previše baviti radnjom poslednje epizode. Rasplitanje misterije iz petog ciklusima za njih tek predstoji, baš kao i odgovor na pitanje hoćemo li na kraju pete sezone saznati odgovor na pitanje ko je ubica Aleksandrovog oca. Ili ćemo na taj odgovor morati još malo da pričekamo?

Dok ne odgonetnemo sve misterije aktuelnog ciklusa i to za sve gledaoce, te zvanično kažemo – kraj, pozabavićemo se onim što znamo o šestom ciklusu. Kao što je poznato, šesta sezona je dobila zeleno svetlo za početak snimanja. U nastavku otkrivamo kada će početi snimanje, čime će se serija baviti, ko će biti zadužen za režiju, i kada se očekuje emitovanje novog ciklusa. Pa, da krenemo redom.

UBICE MOG OCA 6 – Otkrivamo sve o novoj sezoni!

Scenario za šestu sezonu Nataša Drakulić počela je da priprema još prošle godine, uporedo sa snimanjem petog serijala. Iako je već poznato da će prva klapa šeste sezone „pasti“ u martu, i da je kasting glumaca za novi ciklus u toku, Drakulićeva kaže da je još suviše rano da se otkriva radnja novih epizoda. Tema će ponovo, kako je najavila, biti aktuelna. U prethodnoj sezoni to je bilo vršnjačko nasilje, a na istom tragu, tema koje angažuju gledaoce svojom aktuelnošću  biće i šesti ciklus.

U intervjuu za naš portal Nataša Drakulić najavila je da bi premijera šeste sezone mogla da se očekuje i u drugo polovini ove godine, a scenaristkinju raduje i to što se radnja ponovo vraća u toplija godišnja doba. Upravo završeni ciklus bio je i jedini koji je sniman tokom zime.

Kada je reč o režiji, za nju će ovog puta biti zaduženi Miloš Kodemo i Miroslav Lekić, dok će Nataša Drakulić biti potpisnik scenarija za sve epizode.

– Bolna je prošlost. Obeležila je trajno Aleksandrov život i teško mu je da se otrgne od nje. Ima takvih života kad jednostavno ne možete napred dok ne oprostite nekad sebi ali i drugima. Počinjemo snimanje početkom marta i ako sve bude u redu i ostnemo živi i zdravi, nadam se emitovanju do kraja godine. Radnju naravno ne mogu da vam otkrijem, ali tema je bila vrlo inspirativna. Trenutno se određuju lokacije, radi kasting i jedva čekam da upoznam „nove“ likove – poručila je Nataša Drakulić za FILM I TV.

U ranijem intervjuu Natašu smo pitali i za sedmu sezonu, a scenaristkinja je tada poručila da još nema informacija o sedmom ciklusu, i da ćemo to znati kada snimanje šestog ciklusa bude pri kraju.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV

Advertisement