Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo KO su STVARNO Oleg i Gala! Šokiraćete se kada saznate!

Ništa nije kako se čini!

Published

on

Igra sudbine Gala Oleg

Igra sudbine u novim epizodama prilično je zakomplikovala glavnim junacima. Ne zna se kom par se crnje piše. Kao što smo već pomenuli u ranijim tekstovima, sudbina svakog od njih je potpuno neizvesna. I kao da oni nisu sami sebi dovoljni da unište život, so na rane dosipaju im razni neprijatelji koji Kanačke, Ožegoviće, Bunčiće i Galiće uvek prate u stopu.

Već smo videli da je Bruner prošlost, ali da se u sadašnjost vratio jedan zlikovac koji je čak i Brunera držao u šaci. Naravno, reč je o Nikši. Brunerov sin Riter zadužen je za to da nastavi da služi Nikši kao što je to ranije činio njegov otac, ali mi se pitamo da li je jedini? Da li je samo Riter u rukama Nikše opasnost za Adu i njene sinove?

Nama se čini da nije. Dva nova junaka koja su se pojavila u trećoj sezoni serije deluju nam veoma sumnjivo. A oni su infiltrirani u živote glavnih junaka serije više nego iko. Baš zbog toga što u njihove namere niko ne sumnja. Reč je o Olegu i Gali.

Iako se čini da je njihovo pojavljivanje u seriji slučajnost, posle 400 i kusur epizoda serije „Igra sudbine“ u slučajnosti više ne verujemo. Zašto su baš dva lika koji su „bacili“ oko na Milu i Aleksu zaposleni u Kan Holdingu? Da li su Gala i Oleg takođe Nikšini ljudi čiji je zadatak da razdore MIlinu i Aleksinu vezu tako što će ih udaljiti.

Videli smo da je Gala zapretila Olegu da je shvatila njegov plan, tako da nas to može navesti na zaključak da ovo dvoje možda imaju i različite šefove. Moguće je da je uz Nikšu u igri još neki Adin neprijatelj. U svakom slučaju naš zaključak je da Gala i Oleg imaju zadatak. A hoće li ga ostvariti, videćemo u narednim epizodama.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement