Connect with us

Domaće serije

KAFANA NA BALKANU Počinje snimanje filma i serije! Evo KADA pada PRVA KLAPA!

Evo kada ćemo gledati seriju o Aci Lukasu

Published

on

Kafana na Balkanu nadolazeći je naslov Hype produkcije o životu pevača Ace Lukasa, čija će snimanja, kako je najavio Saša Mirković, direktor ove produkcije, početi u maju.

On je na svom instagram nalogu najavio da kasting za glumce koji će učestvovati u filmu, kao i seriji, počinje 10. marta dok će prva klapa pasti u maju ove godine.

– Audicije za uloge u filmu “Kafana na Balkanu”, kao i za istoimenu seriju kreću od 10. marta. Prva klapa filma i serije u maju mesecu! – napisao je producent i direktor Hajp produkcije Saša Mirković.

Za autobiografsku knjigu Ace Lukasa vladalo je veliko interesovanje, a nema sumnje da će film pomeriti granice i napraviti nove rekorde.

Kako je pevač ranije najavio film i serija se neće baviti isključivo njegovim životom, već segmentima u prošlosti u kojima ima i njega.

 Nije to ekranizacija knjige, ovo je nešto sasvim drugo… Serija se zove Kafana na Balkanu… To je serija koja čak nije ni o meni, neću da tako ljudi misle. To je svedočanstvo jednog vremena, 90-e godine… Zaista sam bio u grotlu zbivanja svih… i ružnih i lepih, i svašta ima tu da se kaže – izjavio je pevač i potom dodao da mnoge stvari koje nisu uopšte ipričane u knjizi biće prikazane u seriji.

Kada se govori o seriji Kafana na Balkanu, ono što takođe privlači pažnju jeste izbor glumaca koji će tumačiti poznate ličnosti na estradi. Lukas je kazao kako će glumačka postava biti jako zanimljiva, ali nije otkrio koji glumac će tumačiti njegov lik.

– To me svi pitaju… Znaš koliko će biti glumaca… Mnogo spektakularnije će biti to kada vidite ko će sve da igra – dodao je pevač i potom kazao da Kija ne može tumačiti lik njegove bivše žene Sonje, i dao naznaku da se njen lik možda neće ni pojaviti u seriji.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

 

Advertisement