Connect with us

Intervjui

Matea Milosavljević otkriva da li će SOFIJA iz serije IGRA SUDBINE postati DOBRA! Iznenadiće vas njen odgovor

Sofija je bolesna, ali to ne znači da se promenila

Published

on

Matea-Milosavljevic-Sofija-Subarevic

Treća sezona sapunice “Igra sudbine” uveliko je počela. Pored dobro poznate ekipe, glumcima su se priključile i nove nade naše glumačke scene, dok su se stari likovi našli u novim životnim okolnostima. Tako je Sofija Šubarević dobila šansu za novi početak. Uverili smo se da je ona dokaz da je svaki lik kompleksan i da u sebi ima i dobrog i lošeg. Dijagnostifikovan joj je sindrom bipolarnog poremećaja, zbog čega publici i dalje nije jasno da li je ona, zaista, postala pozitivac.

Njena nesreća proističe iz ličnih frustracija iz prošlosti, koje su stvorene iz odnosa sa ocem nasilnikom, a glumica Matea Milosavljević otkriva da li za njen lik, zaista, ima nade:

– Cela peripetija i jeste u tom pitanju. Da li će i koja ličnost u toj podvojenosti pobediti, da li je moguće uspostaviti kontrolu nad sobom i da li je moguće izabrati ko želimo da budemo ili je jedino što možemo da prihvatimo sebe kakvi jesmo.

Iako glumci serije ne mogu mnogo da otkrivaju o budućim dešavanjima, Matea je ipak priznala da je snimala zajedničke kadrove sa kolegom Stevanom Pialom, koji u seriji tumači lik Luke Kančkog, budući da trenutno misli da će se udati za njega. Matea se, takođe, dotakla i atmosfere sa snimanja, sada kada im se priključilo mnogo novih kolega.

„Nove kolege su zaista divne, donele su pravo osveženje, kako za samu seriju, tako i za atmosferu na setu“.

Sofija je konačno dobila prostor da ispriča svoju priču. Matea kaže da je na taj način publici ostavila izbor na taj neki poslednji doživljaj – da li je dobra ili loša osoba.

– Sofija igra na toj filozofskoj liniji pitanja da li se čovek loš rađa ili takav postaje i zašto je odgovornost nedeljiva, ako ipak nije. Činilo bi me srećnom bilo kakvo promišljanje u ovom smeru, a pre svega ideja o tome da nije sve onako kao što izgleda i da sve ima svoju cenu koju dugoročno treba ukalkulisati prema onome što se može smatrati izborom – rekla je Matea Milosavljević.

Na pitanje šta bi sve učinila zarad uloge i da li bi, možda, pristala na eksplicitnije seks scene, Matea je odgovorila:

– Mislim da se na ovo pitanje teško može odgovoriti egzaktno. Sve je stvar inspiracije, koliko te neka uloga ponese, a sa ciljem da što bolje i uverljivije to prezentuješ publici. Jednostavnije rečeno granica je smisao i povezanost.

Uskoro se glumačkoj ekipi priključuje legendarna Mira Banjac

– Jako sam uzbuđena zbog toga i jedva čekam da je upoznam. Mira Banjac je genijalna glumica, svi smo odrasli na njenim filmovima, mislim da nema osobe koja nije gledala “Majstorsku radionicu” ili na primer “Balkasnskog špijuna”. Zahvalna sam na prilici da sarađujemo i da “ukradem “ što više mogu, kako za svoj glumački, tako i za lični razvoj.

Svojevremeno je za medije izjavila da joj muškarci ne prilaze zbog Sofije Šubarević. Koliko joj je ta uloga zaista poremetila život?

– Ne bih rekla da mi je bilo šta oduzela. Za ono na šta bi moglo da se gleda kao na neko oduzimanje, trudim se da doživim samo kao nove okolnosti u kojima treba da se snađem. Izazov prevazilaženja izazova je u očuvanju sebe, a to mi još uvek pripada – rekla je Matea, koja priželjkuje ulogu potpuno drugačiju od Sofije.

BONUS VIDEO OKRUŽEN MRTVIMA 11. sezona (B) USKORO samo na FOX-u

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Advertisement