Connect with us

Domaće serije

Miloš Timotijević otkrio koje dve svoje uloge NAJVIŠE VOLI! „Besa“ i „Južni vetar“ nisu na spisku!

A evo i kako je dobio ulogu u seriji „Vojna akademija“!

Published

on

Miloš Timotijević

Miloš Timotijević obeležio je prethodnu deceniju kada je reč o ulogama u TV serijama, a podjednako zapažene bile su i njegove role u filmovima. Svakako, među najpoznatijim je ona u mega hitu „Južni vetar„, gde smo ga gledali kao „pokvarenog policajca“ Stupara. Od njega smo se rastali tokom prve sezone serije, i to na veoma upečatljiv način o kom se još priča.

Miloš Timotijević je tada dobio niz pretnji, budući da mnogi nisu sa oduševljenjem prihvatili informaciju da je Stupar homoseksualac. To je nedavno prokomentarisao i glumac objasnivši šta je to što je gledaoce najviše razbesnelo.

– To da je Stupar gej otkrilo se tek u seriji. On je do tada već stekao popularnost, i važio za muškarčinu. Bio je mačo. Kada se saznalo da voli muškarce publika jednostavno nije mogla da pomiri te dve činjenice. Kako jedan mačo muškarac može da bude gej. To je ono što ih je najviše razbesnelo u toj situaciji – zaključuje Timotijević, osvrnuvši se i na činjenicu da uvek igra slične junake.

– To je na neki način zbog mog izgleda logično. I već sam navikao na to da me reditelji vide kao izbor za likove koji imaju upečatljiv fizički izgled. Retko ko mi da priliku da igram nekog lirskog junaka, koji bi za mene u glumačkom smislu pishološki bio veći izazov. Kompleksniji. Upravo zbog toga posebno cenim rolu Vlade Vidaka u seriji „Pevačica“ jer kod njega taj fizički izgled nije bio presudan. Imao sam priliku da se ozbiljnije upustim u glumu. Isti je i sa manjom, ali za mene podjednako zanimljivom ulogom u seriji Dragana BjelogrlićaSenke nad Balkanom“ – poručuje Timotijević.

Glumac se osvrnuo i na pisanje našeg portala o tome kako je dobio ulogu u „Vojnoj akademiji„, i konačno razjasnio kako se našao kao zamena za Vuka Kostića.

– Vuk je tada bio zauzet nekim drugim angažmanom, a uloga u seriji „Vojna akademija“ podrazumevala bi angažman na duže staze. Zbog toga što je znao o kakvoj roli je reč, on me je pozvao i predložio da ja prihvatim tu ulogu umesto njega. I tako sam se ja našao u „Vojnoj akademiji“ – zaključuje glumac.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Instagram

Izvor Film i TV/ Hype TV

 

Advertisement